Henry Cavill búcsút vett a The Witcheres kollégáitól [VIDEO]

MOZI HÍREK – A színész szerint olyan részleteket és nüanszokat visznek a karakterekbe a többiek, amiket a túlzott leegyszerűsítés veszélye fenyegethet.

 

A hétvége folyamán rendezte meg a Netflix Brazíliában az előzetesekre épített fesztiválját, a Tudumot, ahol a Bridgerton, az Avatar: The Last Airbender (inkább hagyunk mindent angolul), a FUBAR, vagy a The Witcher főszereplői is felbukkantak. A Vaják megfilmesítése kapcsán így jelen volt Freya Allan, Anya Chalotra, Joey Batey, illetve Henry Cavill is, akik a harmadik szezonnal kapcsolatban utaltan néhány dologra, de aztán mégis tárgyra tértek, ugyanis Cavill már nem sokáig fogja Geralt szerepét magára ölteni.

Batey, aki Jaskier szerepében játszik a sorozatban, felvezette Henry Cavill mondanivalóját, aki megköszönte a kollégáinak, hogy velük dolgozhatott: „Igazából csak a színésztársaimról szeretnék beszélni, mert ismét nagy öröm és megtiszteltetés volt veletek dolgozni. Annyi árnyalatot és részletet hoztatok ezekbe a karakterekbe, amelyek gyakran ki vannak téve a túlzott leegyszerűsítés veszélyének, és amit a karakterekkel tettetek, az munkával, gondossággal és erőfeszítéssel járt. És higgyétek el, a veletek való munka volt a legnagyobb öröm. Szóval, [én] csak azt szeretném mondani, hogy hiányozni fogtok. Nagyon fogtok hiányozni,” mondta Cavill.

Batey válaszában megköszönte Cavill hihetetlen hozzájárulását a The Witcher első három évadához, majd a stáb nevében kimondta, hogy szeretik őt, és hiányozni fog nekik. Ezt rögtön egy részlet követte a harmadik évadból, hogy még csak esély sem lehessen kérdezni arról, mire is gondolt Cavill pontosan, amikor a túlzott leegyszerűsítésre gondolt. A két és fél perces videóban amúgy Cirit a Rience nevű mágus (őt már Sam Woolf alakítja) keresi fel, és egy hektikus csata kerekedik ki az ügyből, és sokan meg vannak döfve a felvételben.

A The Witcher 3. évadának első fele június 29-én debütál a Netflixen, „a második félidőre” pedig egy plusz hónapot kell várni, ugyanis július 27-étől lesz látható. A negyedik szezontól Liam Hemsworth veszi át Geralt szerepét, és nagy eséllyel a már megerősített ötödik évadban is ő alakítja majd.

Forrás: PCGamer

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu