Az Xbox Live Gold előfizetők most ezt az elismert akció-kalandjátékot tölthetik le ingyen!

Azok az Xbox-tulajdonosok, akik Xbox Live Gold előfizetéssel rendelkeznek, most ingyen kaparinthatják meg ezt a díjnyertes címet.

 

 

A ComicBook beszámolója szerint most az Xbox Live Gold előfizetők a kiváló akció-kalandjátékot, a The Vale: Shadow of the Crown-t vehetik igénybe ingyenesen.

Ha esetleg nem ismernétek, a címet a Falling Squirrel indie stúdió fejlesztette, és egy vak kalandor bőrébe bújtatja a játékosokat. A hangalapú játék teljes mértékben hozzáférhető a látássérültek számára! A 2021-es The Game Awards-on jelölték az Innovation in Accessibility díjra. Igaz, akkor a Forza Horizon 5 ellenében alulmaradt. Azonban később elnyerte a Canadian Screen Awardot a legjobb videójáték-narratíváért.

„The Vale: Shadow of the Crown egy történetvezérelt akció-kalandjáték, amely a 3D hang és a haptikus kontroller visszajelzés teljes potenciálját kihasználva zsigeri játékmenetet nyújt, amely ledönti a játékos és a karakter közötti határt” – olvasható a játék szinopszisában a Microsoft Store-on. „A The Vale hangalapú játékként új életet lehel a középkori harcokba, és igazán újszerű élményt nyújt a látássérült és látó játékosok számára egyaránt.”

Ha már Xbox Live Gold előfizető vagy, akkor igényelheted a The Vale-t: Shadow of the Crown-t már most ingyenesen. Erre július 15-ig van lehetőséged. Miután igényelted, bármikor játszhatsz vele (feltéve, hogy még mindig él az előfizetésed a szolgáltatásra).

Forrás: ComicBook.com

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu