Xbox Free Games With Gold: az első márciusi ingyenes játékok már elérhetőek!

Az Xbox Live Gold és Xbox Game Pass Ultimate előfizetők márciusban a szokásos kettő helyett három ingyenes játékot tölthetnek le.

 

 

Az Xbox márciusi 2023-as ingyenes játékkínálata az Xbox Live Gold előfizetők számára a Games With Gold program keretében élesedett. Az e havi két ingyenes játék a Sudden Strike 4: Complete Collection és a Truberbrook. Mindkettő március 1. és március 31. között érhető el.

A Games with Gold egy exkluzív program, amelyet csak az Xbox Live Gold szintű tagságra előfizető játékosoknak és a Game Pass Ultimate előfizetőknek kínálnak.

A program havi előnyeinek részeként az Xbox könyvtárából két játékot ingyenesen elérhetővé tesznek az előfizetők számára. A játékok minősége persze hónapról hónapra változhat.

Március 1-jétől az Xbox Live Gold tagok és a Game Pass Ultimate előfizetők a hónap végéig két ingyenes játékot csíphetnek el. A Games with Gold program ket játéka közül az első a Sudden Strike 4: Complete Collection, egy valós idejű katonai taktikai játék, amely a második világháborúban játszódik. A Sudden Strike 4: Complete Collection 6 DLC csomagot kínál, amelyek ára 1,99 és 19,99 dollár között mozog, valamint al ingyenes tartalmi frissítéseket és számos, az alapjátékban nem elérhető küldetést. A Complete Collection tartalmazza a játék hivatalos soundtrackjét is.

A második március folyamán elérhető játék a bft Games által fejlesztett Truberbrook. Az eredetileg 2019 áprilisában megjelenő Truberbrook egy sci-fi point-and-click kalandjáték, amely az 1960-as évek Németországában játszódik. Anno egy sikeres Kickstarter-kampányból indult. A Truberbrook a Metacriticen 68-as értékelést kapott, de összességében a Steamen „többnyire pozitív” minősítést kapott, a megjelenés időpontjáig 932 értékeléssel.

Egy ritka csavarral egy további harmadik ingyenes játék is elérhető lesz március 16. és április 15. között az Xbox Live Gold előfizetők számára.

Az Obscure Tales által fejlesztett Lamentum egy pixel art stílusú túlélő horrorjáték. A játékosok egy Victor Hartwell nevű arisztokratát irányítanak a 19. század közepén New Englandben. A főhős egy hatalmas kísérteties kastélyban szembeszáll a Lovecrafti kozmikus borzalmakkal. A játék 74-es Metacritic pontszámmal rendelkezik, és „Very Positive” értékelést kapott a Steamen. Egyesek azt feltételezik, hogy a Games with Goldon keresztül kínált ingyenes játékok minősége alacsonyabb a vártnál. Mindez annak köszönhető, hogy a Microsoft igyekszik a játékosokat a Game Pass felé terelni. Jól példázzák ezt pl. a valamivel izgalmasabb márciusi kiadványok, köztük az MLB The Show 23, a Valheim és a Wo Long: Fallen Dynasty.

Forrás: Xbox News

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu