Az Arkane egyik legnagyobb sikerjátéka most ingyen elérhető a Prime Gaming-en!

Jó hír a Prime Gaming felhasználóknak: most ingyenesen kaparinthatják meg a kritikusok által elismert Arkane-videójátékot.

 

 

A szóban forgó játék a 2017-es Prey, amelyet a Bethesda Softworks adott ki és az Arkane Austin fejlesztett. Ez természetesen ugyanattól a stúdiótól származik, amelyik a fantasztikus Dishonored-sorozatot hozta nekünk. Jó, tény, hogy legutóbbi címük a Redfall, de utóbbiról minél kevesebbet beszélünk, annál jobb. (Ráadásul nem is ingyenes a Prime Gaming-en.)

Amikor a Prey megjelent, némi zűrzavar fogadta. 2006-ban ugyanis a Human Head Studios fejlesztette és a 2K Games adta ki az azonos nevű videójátékot. A Prey (2006) Domasi ‘Tommy’ Tawodi történetét követte nyomon, aki egy idegen űrhajóra szállt, miután barátnőjét elrabolták. Bár a Prey (2006) nem volt tökéletes, mégis szórakoztató játék volt, és elég sikeresnek bizonyult ahhoz, hogy folytatást szüljön. A 2011-ben bejelentett Prey 2 gyártása nem a tervek szerint alakult, és hamarosan a rettegett fejlesztési pokolban találta magát, mielőtt 2014-ben törölték volna.

Végül a Prey IP-t a Bethesda Softworks vásárolta meg, aminek eredményeképpen született meg a Prey (2017), bár ez a legújabb rész nagyrészt nem kapcsolódik a korábbi játékokhoz.

Sajnos a Prey annak ellenére, hogy pozitív kritikákat gyűjtött, nem fogyott olyan jól, mint ahogyan azt tervezték. Pedig egy remek játékról van szó.

Szerencsére, ha van egy alkalmas PC-d és előfizetsz az Amazon Prime-ra, ha még nem játszottál a Prey (2017) játékkal, most itt a tökéletes alkalom. Ugyanis bekerült a Prime Gaming legújabb ingyenes játékcsomagjában. Azonban mindenképpen igényeld az ingyenes játékot minél hamarabb, mert az ajánlat csak 2023. július 24-ig érhető el.

Kapcsolódó hír, hogy még 2022 szeptemberében az Arkane elárulta, hogy soha nem akarták Prey-nek hívni a játékot, de a Bethesda rákényszerítette őket.

Forrás: Amazon

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu