Xbox Game Pass: a 2023 júniusi második frissítés

A Microsoft menetrendszerűen közli, hogy az elmaradt E3 időszaka után milyen játékokkal frissíti az előfizetéses szolgáltatását.

 

Június 22-én érkezik a Need For Speed: Unbound (Xbox Series, PC, felhő) és a The Bookwalker: Thief of Tales (konzol = Xbox Series, Xbox One, PC, Game Passban debütál, azaz új megjelenés), június 27-én a Bramble: The Mountain King (konzol, PC, felhő) és a F.I.S.T.: Forged in Shadow Torch (Xbox Series, PC, felhő), 29-én a Story of Seasons: Friends of Mineral Town (konzol, PC), július 3-án az Arcade Paradise (konzol, PC), 5-én pedig a Sword and Fairy: Together Forever (konzol, PC). A DLC-k, frissítések: a Fallout 76-ban megjelent a Once in a Blue Moon, elindult a Halo Infinite negyedik szezonja, az Infection, illetve a The Elder Scrolls Online megkapta a Necrum kiegészítőt (ami 10% kedvezménnyel elérhető Xbox konzolokon).

Négy Xbox Game Pass Ultimate perk is van, igaz, az első csak az amerikai előfizetőknek érvényes… Kilencven napig ingyen DC Universe-előfizetés, amivel több mint 27 ezer képregényhez lehet hozzáférni; a Hi-Fi Rush megkapta a Teamplay Costume Packot, a The Elder Scrolls Online-ban a Dragon Slayer Mount lehet így a miénk, a Battlefield 2042-ben pedig a New Dawn Field Kit a bónusz az EA Play-tagság révén, és ez július 18-áig érhető el. Az Xbox Game Pass questek: egy achievement elérése bármelyik Game Passos játékban (50 pont), két zombi meggyilkolása a 7 Days to Die-ban (250 pont, csak egy hétig tart, csak Ultimate-előfizetőknek), játsszunk a The Outer Worldsszel (csak egy hétig tart, és érdekes módon a poszt nem említette a pontszámot), és aki 22 napi és 12 heti küldetést teljesít a Game Pass questekből egy hónap alatt, 500 pontot kap.

Június 30-án pedig ezek a játékok távoznak (20% kedvezmény jár rájuk, ahogy az szokás): DJMax Respect V (konzol, PC, felhő), Empire of Sin (konzol, PC, felhő), Matchpoint: Tennis Championships (konzol, PC, felhő), Olija (konzol, PC, felhő), Omori (konzol, PC, felhő), Road 96  (konzol, PC, felhő). Legalább most kicsit erősebb listáról van szó.

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu