A Mortal Kombat 2 film a játékokból ismerős gonoszokat mutat be, és már elő is készíti a harmadik részt!

MOZI HÍREK – A Mortal Kombat második filmjének forgatása jelenleg is zajlik, és az újonnan bejelentett gonosz karakterekkel már a trilógia harmadik részét is előkészítik.

 

A Mortal Kombat 2 forgatása teljes gőzzel halad előre, és a széria új gonosztevői már előrevetítenek egy esetleges harmadik filmre. A Mortal Kombat 2021-es rebootja, melynek alapjául az azonos nevű videojáték-sorozat szolgált, a COVID-19 járvány ellenére is sikeres volt. Bár a mozikban nem volt kiemelkedően nagy bevétele, az HBO Max platformon a legnagyobb nézettséget érte el a nyitó hétvégén, 3,8 millió nézővel.

Ez a siker nyomán indult útjára a folytatás fejlesztése. A hollywoodi veterán producer, Todd Garner megerősítette, hogy a Mortal Kombat 2 forgatása már zajlik. Az újabb bejelentések során pedig kiderült, hogy a filmben két, a játékokból már jól ismert gonosztevő is felbukkan majd: Shao Kahn és Quan Chi. Ők a Mortal Kombat 2 és egy esetleges harmadik rész fontos szereplői lesznek.

A Mortal Kombat játékokban Shao Kahn gyakran az egyik fő antagonistaként szerepel, ő az Outworld császára, és az egész franchise egyik legnagyobb hatalmú varázslója. Quan Chi szintén népszerű gonosztevő a Mortal Kombatban, bár nem olyan szinten, mint Shao Kahn. A Mortal Kombat játékokban gyakran két fő gonosztevő van, Shao Kahn és Shinnok, míg Shang Tsung és Quan Chi mint a jobbkezeik szerepelnek.

Shao Kahn és Quan Chi bevezetése a Mortal Kombat 2 gonosztevőjeként nagy jelentőségű. Shao Kahnt Martyn Ford, egy izmos brit testépítő fogja játszani, aki könnyedén életre kelti a gonosztevő ijesztő jelenlétét. Quan Chi-t Damon Herriman játssza, és mindkét karakter szövetséget köthet az első Mortal Kombat film Shang Tsungjával, akit Chin Han alakít.

Az első film azzal ért véget, hogy Shang Tsung fenyegetően azt ígérte, folytatni fogja a támadást a Föld ellen, és ebben Shao Kahn és Quan Chi is segíthet. Shao Kahn bevonása a történetbe azt sejteti, hogy idővel ő válhat a sorozat fő gonosz karakterévé, tekintettel a játékbeli hatalmára. Ugyanakkor Quan Chi szerepe a Mortal Kombat 2-ben bevezetheti a játéksorozat másik fő gonosztevőjét, Shinnokot. Shinnok a Mortal Kombat univerzumának ördöge, egy Elder Isten és a Netherrealm ura. Miután nem sikerült meghódítania a Földet, a Netherrealmben találkozott Quan Chival, majd a páros megölte Lucifert, és Shinnok lett a Mortal Kombat világának alvilágának uralkodója.

Innen kezdve Quan Chi lett a jobbkeze és szolgája, gyakran Shinnok akarata szerint cselekedve a Mortal Kombat játékokban, és többször megpróbálta visszahozni őt a Netherrealmból. Ez lehet Quan Chi történetének kiindulópontja a Mortal Kombat 2-ben. Miközben szövetséget köt Shao Kahn-nal és Shang Tsung-gal, Quan Chi-nek lehet egy rejtett célja, hogy felszabadítsa Shinnokot, ha kapcsolatuk már létezik. Ez akár a Mortal Kombat 2 végére befejeződhet, előkészítve a harmadik részt, vagy a harmadik filmre is hagyható a teljes történet kibontása.

Shao Kahn és Quan Chi bevonása a Mortal Kombat 2-be, a játékok rajongói számára ismert gonosztevők jelenléte és a további antagonisták bevezetésének lehetősége azt mutatja, hogy szükség van a Mortal Kombat 3-ra. Valószínűleg Shang Tsung lesz a Mortal Kombat 2 fő gonosztevője, tekintettel az első film történetére, így Shao Kahn és Quan Chi esetleg nem kapja meg a rajongók által elvárt figyelmet. De éppen ezért szükséges a harmadik film.

Forrás: ScreenRant

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu