Johnny Depp budapesti forgatása: a Gellért Szállóban készült reklámfilm a Karlovy Vary-i Filmfesztiválhoz

MOZI HÍREK –  A világhírű színész, Johnny Depp idén többször is megfordult már Magyarországon, és úgy tűnik, hogy a látogatásainak száma még csak most félúton van. Az egyik legutóbbi alkalommal a Karlovy Vary-i Nemzetközi Filmfesztivál reklámjának forgatására érkezett a Gellért Szállóba. A reklám forgatása hagyományosan a díjazott színészek és rendezők részvételével zajlik, ám Depp az elmúlt években nem nyert díjat a fesztiválon. Ennek ellenére, köszönhetően a meleg fogadtatásnak, amit korábban részesült, igent mondott a felkérésre, amely a reklám poénját is hozta magával.

 

2023-ban Johnny Depp számos alkalommal teszi tiszteletét Magyarországon, és már felénél jár az idei látogatásainak. Az év első felében több esemény is hozza hazánkba a sztárt: egy előző látogatása során egy privát rendezvény miatt nem kapott asztalt az általa kiválasztott étteremben, a közeljövőben pedig a Hollywood Vampires nevű zenekarával itt koncertezik. Emellett, a Mandiner információi szerint, ősszel is visszatér hozzánk, hogy itt forgassa a Modi című filmet, ahol Al Pacino mellett nemcsak színészként, hanem rendezőként is részt vesz.

A legutóbbi, a négyből a harmadik látogatása alatt Johnny Depp egy reklámfilm forgatásáért volt Budapesten. A Karlovy Vary-i Nemzetközi Filmfesztiválhoz készült kisfilm a Gellért Szállóban készült, amely a tegnapi napon indult el. A fesztivál hagyománya, hogy díjazott rendezőkkel és színészekkel készítenek ilyen filmeket. Depp nem nyerte meg a díjat két évvel ezelőtti ott tartózkodása során, de annyira meleg fogadtatásban részesült, hogy mégis igent mondott a felkérésre, ami a reklámfilm poénját is meghatározta.

A kisfilm során Deppet láthatjuk, ahogyan gitártokjával a kezében az interjú kedvéért bejut a Gellért Szálló egyik ajtaján. Egy rövid, barátságos beszélgetést követően pedig előkerül a téma, hogy a színésznek nincs Kristályglóbusza, mire ő előhúzza a gitártokjából a jól láthatóan „személyre” szabott díját, ezzel bebizonyítva az ellenkezőjét.

A film rendezője, Ivan Zachariáš mesélt a forgatásról: „Johnny azonnal az elején jelezte, hogy szeretne improvizálni. Ez eleinte meglepett, de aztán kiderült, hogy nagyszerű ötlet volt, mert Johnny még többet hozzáadott a filmhez a saját személyiségéből, mint amire számítottam.” A fesztivál egyik szervezője, Kryštof Mucha, is pozitívan nyilatkozott a projektről: „Johnny Depp két évvel ezelőtt elképesztően meleg fogadtatásban részesült a látogatóktól és a rajongóktól, és ezért lett nagy támogatója a fesztiválunknak. Az ő részvételének köszönhetően a reklámfilm forgatása sikerült, annak ellenére, hogy időbeosztása rendkívül szoros volt. A kisfilm kiválóan sikerült, és biztos vagyok benne, hogy Johnny Depp egy napon ismét személyesen ellátogat Karlovy Varyba.”

Forrás: Mandiner

 

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu