BREAKING: Ezra Miller végre nyilvánosan válaszolt az őt ért vádakra!

MOZI HÍREK – A The Flash főszereplője, Ezra Miller közleményt adott ki, miután feloldották a bírósági végzést az egyik ellenük felhozott váddal kapcsolatban.

 

 

Shannon Guin tavaly azzal vádolta meg a The Flash színészét, Ezra Millert, hogy helytelenül viselkedett és veszélyeztette 12 éves gyermekét. Egy bírósági meghallgatás után azonban feloldották az ideiglenes zaklatási végzést. Miller pedig visszavágott a védelmében.

A Flash-színész Miller ellen, aki az ők/them névmást használja, soha nem emeltek vádat, és a rendőrség sem nyomozott a vádak miatt, amelyekről a bíróságon tanúvallomások és sms-bizonylatok alapján bebizonyosodott, hogy Guin állításai nem voltak tisztességesek.

Ráadásul Miller ügyvédje, Marissa Elkins szerint Quin hamis vádakkal vádolta meg Ezrát egy olyan időszakban, amikor Miller mentális egészségügyi problémákkal küzdött. Elkins kijelenti: „ha Ezra tavaly meg tudott volna jelenni a bíróságon, és meg tudta volna osztani az igazságot a Guin kisasszonnyal való nagyon korlátozott interakcióiról, biztos vagyok benne, hogy az eredeti végzést soha nem adták volna ki”.

Miután a zaklatási végzést feloldották, Miller nyilvános nyilatkozatot tett a tényleges áldozatok támogatására. Továbbá elítélte a védelmi végzés rendszerével való visszaélést. Szerintük a védelmi határozat rendszere „arra szolgál, hogy biztonságot nyújtson a veszélyben lévő egyéneknek, családoknak és gyerekeknek. Nem arra való, hogy fegyverként használják azok, akik figyelmet vagy múló bulvárhírnevet vagy valamiféle személyes bosszút keresnek, amikor vannak olyan emberek, akiknek valóban és sürgősen szükségük van ezekre a szolgáltatásokra”. Miller megvédi ártatlanságukat, mondván, hogy „igazságtalanul és közvetlenül egy olyan személy vette őket célba, akinek a tények alapján már van ilyen manipulatív és romboló tevékenysége”.

Egyesek szerint a The Flash színésze volt a zaklatás célpontja nemcsak ebben a vádban, hanem másokban is, ami egy olyan lejárató kampányt eredményezett, amelynek káros következményei voltak Miller karrierjére és a közvélemény megítélésére. Lehetséges, hogy a nyilvánosság talán azért nem tudott erről a bizonyítékról, mert a média nem követte nyomon a kezdeti jelentéseket. Ezért a nyilvánosságban mások vitték a fáklyát a színész mellett kiállva egy olyan időszakban, amikor nem tudta megvédeni magát.

 

Ezra Miller kint van a vízből?

 

Miller egy másik bántalmazási vád célpontja volt a 19 éves aktivista, Tokata Iron Eyes szülei részéről. Maga az aktivista tagadta a szülei állításait, és „undorító és felelőtlen rágalomhadjáratnak” nevezte azt. A bizonyítékok azt mutatják, hogy Miller nem bántalmazó, de ez nem jelenti azt, hogy mentális válsága közepette megmenekültek a vitáktól. „Szeretném, ha mindenki tudná, hogy továbbra is mindent megteszek a saját jólétem megőrzése érdekében” – mondta Miller. A The Flash rendezője és producere, Andy és Barbara Muschietti kijelentette, ha mégis lesz folytatás, ami most, hogy a The Flash a kasszáknál megbukott, részben a Miller elleni vádak miatt, nem valószínű, akkor Millerrel együtt.

A társszereplők, Michael Shannon és Kiersey Clemons is támogatják Millert, Clemons pedig megköszönte Millernek, hogy kiállt amellett, hogy továbbra is ő játssza Iris Westet, miután a Zack Snyder-féle Igazság Ligájában debütált.

Néhány rajongó azt szeretné, ha a média frissítené a beszámolóit azokkal az információkkal, amelyek vitathatatlanul tisztázzák Miller nevét. Miller egyetért ezzel, és felszólítja „a média azon tagjait, akik meggondolatlanul hamis állításokat terjesztettek, és nem számoltak be pontosan az igazságról és a történet összefüggéseiről, hogy tartsák magukat magasabb mércéhez, és szánjanak időt a tények felkutatására, ahelyett, hogy a kattintásokat hajszolják”.

Vannak, akik úgy döntöttek, hogy az azóta napvilágot látott információk ellenére is megvédik eredeti jelentéseiket. Elvégre Miller bűnösnek vallotta magát egy birtokháborítás vádjában. Ám még így is igazságtalan lehet ezt a vétséget és más incidenseket összemosni ezekkel a veszélyeztetési vádakkal. Ennek ellenére Miller elkötelezett amellett, hogy visszafordítsa „a járulékos károkat, amelyeket ez a megpróbáltatás okozott nekem és a hozzám közel állóknak”, és köszönetet mond azoknak, akik kiálltak mellettük, mondván: „Hosszú időt fogok azzal tölteni, hogy megpróbálom elmagyarázni nektek, mit jelentett a támogatásotok”.

Forrás: Deadline

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu