Secret Invasion: feltűnhet a sorozatban az MCU egyik legtitokzatosabb karaktere?!

MOZI HÍREK – A Secret Invasion már több csavarral is meglepte a nézőket, a rendező pedig megerősítette, hogy egy konkrét cameo várható-e a közeljövőben. (FIGYELEM: Ez a cikk SPOILEREKET tartalmaz a széria első epizódjához!)

 

 

A Secret Invasion szereplői eddig is tartogattak néhány titkot. Ám a sorozat rendezője szerencsére nem tartozik közéjük. Ali Selim a nyilvánosság elé állt, és megerősítette, hogy a rajongók számíthatnak-e arra, hogy az új Marvel karakterek közül valamelyikük megjelenik a képernyőkön a sorozatban.

Az első Secret Invasion epizód egyenesen kémthrillernek ígérkezett, de az MCU-rajongókat meglepte. Annak ellenére, hogy a képregényekben kiemelt szerepet kapott, az első epizód azzal ért véget, hogy Maria Hill egy Skrull-támadás során rossz véget ér. Egy jól ismert karaktert ilyen korán kiiktatni a sorozatban sokkoló és egy kicsit zavarba ejtő is volt. Megjelenése a közelgő Marvels című filmben összezavarta a rajongókat az idővonallal. De minden jelentés szerint egy lőtt sebből halt meg, amikor egy Skrull Nick Fury-nak adta ki magát. A sorozatról sok mindent titokban tartottak, de egy bizonyos Marvel-karakterről szóló információt nem.

Julia Louis-Dreyfus eddig ritkán szerepelt a Marvel-univerzumban a titokzatos Contessa Valentina figurájaként, legutóbb a Fekete Párduc 2-ben tűnt fel.

De még ha a rajongók várják is, hogy a potenciális Öngyilkos osztag-koppintás (Thunderbolts) előtt nagyot lépjen, csalódniuk kell. „Ezek a dolgok az interneten elég viccesek. Julia Louis-Dreyfus nem szerepel a sorozatban… Nem tudom, hogy került ez oda!” – írta. Selim az SFX magazinban számolt be. A rendező elmondta, hogy egy ilyen intenzív történet mellett nem aggódott túlságosan a cameók miatt.

A Secret Invasion középpontjában egy kulcsfontosságú téma állt: senki sem megbízható. Maria halála ezért is ütött úgy, ahogyan ütött. Látta, ahogy mentora és egykori SHIELD-főnöke meghúzza a ravaszt. Még az utolsó lélegzetvételekor sem volt világos, hogy tudta-e, hogy az Fury vagy egy Skrull-imitátor. Selim inkább az ilyen típusú, kiforrott történetszálak végigvitelében volt érdekelt. Nem csupán egy újabb franchise-film előkészítésére szánt karaktermegjelenésekben. Louis-Dreyfus Valentinája talán marad a franchise-ban, de nem ebben a szériában.

Forrás: SFX Magazine

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu