Micsoda, az egykori Xbox konzol exkluzív játék immár PS5-ön is elérhető?! [VIDEO]

Egy korábbi Xbox konzol exkluzív játék, amely egyben az Xbox Game Pass első napi kiadása is volt, átugrik a PlayStation 5-re.

 

 

A korábban Xbox konzol exkluzív játék Naraka: Bladepoint július 13-án ugrik át PS5-re! A Naraka: Bladepoint egy közelharcra fókuszáló battle royale játék, amely az elmúlt egy évben Xbox konzol exkluzív volt. Először csak Xbox Series X konzolokon volt elérhető. Aztán nagyjából fél évvel később következett az Xbox One portja.

Nemcsak hogy kizárólag Xboxon volt elérhető, de az első napon debütált Xbox Game Pass játékként is. Bladepoint némi sikert aratott a Game Passon keresztül, és általánosságban jó fogadtatásban részesült, bár nem sok maradandót alkotott. A PS5-re való megjelenéssel a Naraka: Bladepoint bővítheti potenciális közönségét. Ez hosszú távon sokat jelenthet a battle royale hosszú távú fennmaradása szempontjából.

A játék ráadásul ingyenesen játszható lesz. Ez azt jelenti, hogy hamarosan azok is játszhatnak a Narakával, akik Xboxon nem iratkoztak fel az Xbox Game Pass előfizetési szolgáltatásra. Ennek örömére a Naraka: Bladepoint rengeteg új tartalmat ad ki, köztük néhány PlayStation 5-exkluzív elemet.

A PS5-exkluzív tárgyak mellett a Naraka: Bladepoint egy új 12v12-es játékmódot, a Capture the Spirit Well-t, az új Dual Halberds fegyvert, az új játszható karaktert, Tessát, jutalmakat azoknak, akik még az ingyenes játékba kerülés előtt megvásárolták a játékot, egy 3D-s lobbit és még sok mást.

Érdekes lesz látni, hogy ez az új tartalom mire lesz elég. Képes lesz új játékosokat vonzani? Vagy éppen visszahozni azokat a játékosokat, akik már nem játszanak, és más címek felé fordultak.

Míg néhány Xbox játékos irigykedhet a PS5 exkluzív elemek miatt, amelyek a Naraka: Bladepointra, várhatják a többi új tartalmat, ami a játékba kerül. Azok, akik Xboxon vásárolták meg a játékot, elkapkodhatják a veterán jutalmakat. Míg azok, akik az Xbox Game Passon keresztül játszottak a játékkal, szintén sok mindenre számíthatnak. Aki játszott a Naraka: Bladepointot az Xbox Game Passon keresztül játszott, frissítést kap a Deluxe Editionre és a hozzá tartozó jutalmakra.

A Naraka: Bladepoint erősen indult, és ha minden a tervek szerint alakul, akkor könnyen lehet, hogy nagy visszatérés lesz belőle. Ez csak a legújabb egykori Xbox-konzol-exkluzív, amely átugrott a PS5-re, és kíváncsiak vagyunk, milyen más játékok válthatnak a közeljövőben.

Forrás: YouTube

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu