Durván csúszott a Test Drive Unlimited Solar Crown megjelenése, de van egy jó hírünk is!

A versenyzés szerelmeseinek még várniuk kell a Test Drive Unlimited Solar Crown című játékra, amelyet a KT Racing és a Nacon fejleszt. A játékot eredetileg 2023-ra tervezték, de most 2024 elejére halasztották. A fejlesztők azonban nem hagyták cserben a rajongókat, és egy háromnapos zárt béta tesztet indítanak július 24-én.

 

A Test Drive Unlimited Solar Crown egy nyílt világú autós játék, amelyben a játékosok egy luxus életmódot élhetnek át egy trópusi szigeten. A játékban több mint 90 autó és motorkerékpár lesz elérhető, amelyeket a valósághű fizika és a dinamikus időjárás befolyásol. A játékosok szabadon barangolhatnak a szigeten, versenyezhetnek más játékosokkal vagy a mesterséges intelligenciával, valamint testreszabhatják a járműveiket és a karaktereiket.

A zárt béta tesztben a játékosok kipróbálhatják a játék alapvető funkcióit, mint például a vezetést, a versenyzést, a kihívásokat és az online módot. A teszt csak meghívott játékosok számára lesz elérhető, akik regisztráltak a játék hivatalos weboldalán. A teszt július 24-én 18:00 órakor kezdődik, és július 27-én 18:00 órakor ér véget.

A Test Drive Unlimited Solar Crown 2024 elején jelenik meg PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Switch és PC platformokra. A fejlesztők azt ígérik, hogy a játék a legjobb grafikát és élményt nyújtja majd az autós játékok rajongóinak.

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu