Forradalmi modot tettek ingyenesen elérhetővé az egyik nagy sikerű Rockstar-játékhoz! [VIDEO]

A mod ingyenesen letölthető a Nexus Mods oldaláról, és szerepjátékos elemeket tartalmaz, feldobva az amúgy is igen összetett Rockstar-gyöngyszemet.

 

 

A Rockstar Gamesnek sikerült játékosok millióit megtartania a GTA 5 számára. Mindezt annak ellenére, hogy a cím megjelenése óta már majdnem 10 év telt el. Ennyi idő elteltével sok felhasználó vágyott egy olyan bővítményre, amely más karakterekkel új történetet mesél el. Ám a nagy R csak a GTA Online-ra fektette a hangsúlyt. Vannak azonban modderek, akik remek munkát végeznek, és órákig tartó szórakozást tudnak nyújtani nekünk.

Mint arról a VidaExtra munkatársaink beszámoltak, egy Bloc nevű modder egy bővítmény formájában kiadott egy modot a GTA 5 PC-s változatához.

A Nexus Mods-on keresztül ingyenesen letölthető, és számos küldetéssel bővül. Az Inworld Sentient Streets nevű mod különlegessége azonban az, hogy nem bűnözőket fogunk irányítani, hanem rendőrök leszünk, és a törvényt kell majd betartatnunk.

Az egyik legérdekesebb szempont az NPC-k működése. Ugyanis az Inworld AI nevű mesterséges intelligencia alapján épülnek fel. Ez eléggé hasonlít a ChatGPT-re. Olyannyira, hogy akár valós időben is beszélgethetünk velük! A modnak van néhány szerepjátékos eleme is, ami nagyszerű lenne a következő részhez.

Ez lehetővé teszi, hogy döntéseket hozzon az általunk végzett különböző vizsgálatok során. Ezenkívül sokkal intenzívebb módon fogjuk tudni kezdeményezni a kihallgatásokat. Ráadásul választhatjuk a korrupció útját is, hogy még több pénzt kapjunk. A fejlesztők ráadásul nem ülnek a babérjaikon. Továbbra is dolgoznak a modon, hogy minél több új funkciót és szerepjátékos elemet integrálhassanak.

Forrás: VidaExtra

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu