Xbox Game Pass: hat remek kritikákat kapott ingyenes játék érkezik ebben a hónapban!

Az Xbox Game Pass-felhasználók hat hihetetlen játékot szerezhetnek be augusztus folyamán, köztük egy sokak által szeretett címet.

 

 

Az egyik legjobb dolog, amivel az Xbox jelenleg rendelkezik, az Xbox Game Pass. Havi díj ellenében hozzáférhetsz egy hatalmas játékkönyvtárhoz, beleértve exkluzív és indie játékokat, valamint az összes nagy új Xbox-kiadványt. Fizethetsz például egy hónapot, szeptemberben végigjátszhatod a Starfieldet, aztán távozhatsz. Zseniális.

Az Xbox most bejelentette, hogy augusztus első felében mely új játékok csatlakoznak a Game Passhoz, és van köztük néhány igazi durranás.

A Celeste, a valaha készült egyik legjobb akció-platformer nemrég került be a szolgáltatásba rövid kihagyás után. A kritikusok odavoltak érte, nem is ok nélkül.

Brutális kihívást jelentő, de szívvel, melegséggel és humorral teli Celeste tényleg az egyik legjobb játék a maga műfajában. Ha képes vagy kitartani mellette, akkor azt érzed majd, megérte megtapasztalnod.

A Celeste mellett az A Short Hike, a Broforce Forever, a Limbo, az Airborne Kingdom és az Everspace 2 is megjelenik a hónap folyamán.

Ez egy elég jó lista. Mindenképpen azt tanácsoljuk mindenkinek, aki még nem játszott az A Short Hike-kal vagy a Limbóval, hogy próbálja ki őket. A két játék nem is különbözhetne jobban, de mindkettő rövid, édes és mélyen ható élmény, ami mindenképpen elgondolkodtató.

A másik három játék kevesebb fanfárt kapott, de érdekesnek tűnnek. A Broforce Forever-t mindenképpen érdemes megnézni. A lehető legjobb értelemben tűnik igazán elborultnak.

 

  • Augusztus 2. – Celeste (felhő, konzol és PC)
  • Augusztus 3. – A Short Hike (felhő, konzol, PC)
  • Augusztus 8. – Broforce Forever (felhő, konzol és PC)
  • Augusztus 9. – Limbo (felhő, konzol és PC)
  • augusztus 10. – Airborne Kingdom (felhő, konzol és PC)
  • Augusztus 15. – Everspace 2 (felhő és Xbox Series X|S)

 

Mindenesetre, ha olyan játékra vágysz, ami a szorongást ultra kihívást jelentő platformozással kezeli, akkor menj és játssz a Celeste-vel. Ha egy olyan játékot szeretnél, ami lényegében ugyanezt csinálja, de a platformozást felcseréli hűvös felfedezésre és horgászós minijátékokra, akkor menj és próbáld ki az A Short Hike-ot!

Forrás: Pure Xbox

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu