Atlas Fallen: kihirdették a megjelenés pontos dátumát!

A Deck13 közelgő új játéka, az Atlas Fallen rajongóinak már nem kell sokat várniuk, hiszen a megjelenés dátuma rohamosan közeledik…

 

 

Azok, akik figyelemmel kísérték az Atlas Fallen fejlesztését, kétségkívül izgatottak. Ugyanis az augusztus 10-i megjelenési dátum egyre közelebb kerül. Talán még ennél is izgalmasabb, hogy most a PC-s és konzolos verzió pontos megjelenési idejét is nyilvánosságra hozták! Így a rajongók pontosan megtudhatják, hogy mikor merülhetnek el a Deck13 legújabb projektjében. Érdekes módon a megjelenési idő a PC-s és a konzolos verziók esetében eltérő. Így a játékosoknak a választott játékplatformtól és lakóhelytől függően érdemes megnézniük, hogy mikor lesz elérhető a játék.

A Deck13 leginkább más címeiről, a Lords of the Fallen és a The Surge franchise-ról ismert, mindkettő a műfajban megszokott brutális nehézségű lélektani játék.

Ezzel szemben úgy tűnik, hogy ez a cím megváltoztatja a képletet. Egy sokkal gördülékenyebb harcrendszert kínál a játékosoknak, tele mutatós kombókkal és gyors tempójú harcokkal.

Az Atlas Fallen PC-s változata augusztus 9-én vagy 10-én jelenik meg, attól függően, hogy hol élsz. Pontosabban, a játékosok augusztus 10-én 00:01-kor férnek majd hozzá a játékhoz, az adott időzóna függvényében. A magyar játékosok például augusztus 10-én 12:01-kor kapják meg a játékot. Viszont ha New York-ban vagy, akkor már augusztus 9-én este 6:00 körül elkezdhetsz játszani.

Míg a PC-s verzió egyszerre jelenik meg az egész világon, addig a konzolos verziók lépcsőzetesen jelennek meg. A next gen, Xbox Series X vagy PS5 konzolokra augusztus 10-én, helyi idő szerint 12:01-kor lesz elérhető az egész világon. Ez azt jelenti, hogy a nyugati piacok, mint például Los Angeles, valójában később kapják meg a játékot, mint a PC-sek. Eközben a keleti piacok, mint például az ausztráliai Sydney, nyolc órával korábban kapják meg, mint a PC-sek. Tartsd szem előtt ezt az információt, amikor a játék megjelenésére vársz a konzolokon.

Az Atlas Fallen biztosan izgalmas kaland lesz, függetlenül attól, hogy a játékosok melyik platformot választják. Ezért a legjobb, ha azt a játékmédiumot választod, amelyiket a legjobban szereted.

Forrás: DualShockers

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu