Xbox Game Pass: egy ősi klasszikus FPS debütált váratlanul a szolgáltatáson! [VIDEO]

A klasszikus FPS-akcióra vágyó játékosok az Xbox Game Pass-on igazán jó hírt kaptak teljesen váratlanul…

 

 

Számos pletyka és kiszivárgás után a Quake 2 Remastered reklám nélkül került fel az Xbox Game Pass-ra és más platformokra! A Game Pass előfizetők és a Quake 2 jelenlegi tulajdonosai frissítést kapnak, amely új felbontásjavítást, online multiplayer és co-op módot tartalmaz a cross-play engedélyezésével. Továbbá egy új epizódot is, amelyet a játékosok végigtolhatnak.

A Quake 2 Remastered bejelentésére a QuakeCon 2023 kezdetén került sor a texasi Grapevine-ben, a Gaylord Texan Resort & Convention Centerben megrendezett rendezvényen.

Ez az első személyes QuakeCon 2019 óta, amikor a COVID-19 járvány miatt az id Software és a Bethesda kénytelen volt távolról megrendezni az eseményt. Az idei esemény, amely augusztus 10. és 13. között zajlik, úgy tűnik, hogy a járványt követően visszatér a régi formájához. Mint ilyen, az eseményt azzal kezdték, hogy a projekt körüli kiszivárgások és spekulációk után megerősítették, hogy a Quake 2 Remastered létezik. A Quake 2 eredeti változatában a játékosok Bitterman szerepét öltötték magukra, aki egy tengerészgyalogos volt. Azt a küldetést kapta, hogy megakadályozza a Strogg nevű földönkívüliek invázióját a Földre. Egy megelőző csapás keretében az idegenek szülőbolygójára vitte a harcot.

 

 

Quake 2 / Xbox Game Pass

 

 

Míg az eredeti Quake a Lovecraft-i horrorra épített, az id Software a sci-fi témát választotta a folytatáshoz. A Quake 2 Remastered online többjátékos meccseket is tartalmaz majd. Például a régi jó Capture the Flag és Team Deathmatch játékmódokat. A játékban lesz online kooperatív mód a PC-n és konzolon is használható cross-play funkcióval. Továbbá frissített hozzáférhetőségi beállításokkal, valamint frissített árnyékokkal, textúrákkal és világítással rendelkezik majd minden egyes pályán.

A PC-s, PS5-ös és Xbox Series X/S játékosok a Quake 2 Remasteredet akár 4K felbontásban és 120 Hz-es frissítési frekvenciával is futtathatják majd a kompatibilis monitorokon.

A Quake 2 Remastered PC-n azonban Intel Core i5-6600k vagy AMD Ryzen 5 1600 vagy jobb processzort, valamint NVIDIA GeForce GTX 1070 vagy AMD RX Vega 56 vagy jobb grafikus kártyát igényel a 4K-s futtatáshoz. A Quake 2 Remastered új tartalmakat is hozzáad. Kiemelendő a MachineGames által tervezett Call of the Machine bővítmény. A remaster tartalmazza az eredeti The Reckoning és Ground Zero nevű bővítményeket is.

Bónuszként a Quake 2 64 is elérhető lesz a játékosok számára, akik lemaradtak a Quake 2 ezen változatáról. Mindent egybevetve, az Xbox Game Pass előfizetők nem akarnak majd lemaradni a Quake 2 újbóli vagy első alkalommal a Quake 2 Remastereddel való megtapasztalásáról. (A játék PC, PS4, PS5, Switch, Xbox One, and Xbox Series X/S platformokon érhető el.)

Forrás: Bethesda, X

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu