Csúszik a Wonder Woman 3? Gal Gadotot kérdezték, hogy mikor kezdődik a forgatás!

MOZI HÍREK – A Wonder Woman 3 a DC egyik legvártabb filmje, amelynek főszereplője és rendezője is visszatér a korábbi részekből. Gal Gadot azonban nemrégiben elismerte, hogy nem tudja, mikor indulhat el a film készítése, és hogy milyen változások várhatók a DC univerzumában.

 

A Wonder Woman 3 a 2017-ben bemutatott Wonder Woman és a 2020-ban megjelent Wonder Woman 1984 folytatása, amelyek nagy sikert arattak a kritikusok és a nézők körében. A filmekben Gal Gadot alakítja Diana Prince-t, az amazon harcosnőt, aki különböző időszakokban és helyszíneken küzd a gonosz ellen. A filmek rendezője Patty Jenkins, aki egyedi látásmóddal és stílussal vitte vászonra a DC egyik legnépszerűbb szuperhősét.

A Wonder Woman 3 hivatalosan 2020 decemberében kapott zöld utat, miután a Wonder Woman 1984 bemutatkozott a mozikban és az HBO Max-en. A film eredetileg 2023-ra volt tervezve, de azóta többször is elhalasztották. A legfrissebb hírek szerint a film csak 2024-ben kerülhet a mozikba. Ennek oka részben a koronavírus-járvány, részben pedig a DC univerzumának átalakulása, amely új irányt vesz James Gunn és Peter Safran vezetésével.

Gal Gadot nemrégiben egy interjúban beszélt arról, hogy hol tart most a Wonder Woman 3. A színésznő elmondta, hogy még nem tudja, mikor kezdődik el a forgatás, mert még dolgoznak a forgatókönyvön. Azt is hozzátette, hogy támogatja James Gunnt és Peter Safrant, akikkel együtt dolgoznak a filmen. Gadot szerint nagyon izgatottak és lelkesek a film miatt, de még sok munka van hátra.

A Wonder Woman 3 tehát még mindig fejlesztés alatt áll, és nem tudni pontosan, mikor láthatjuk majd a vásznon. Az viszont biztos, hogy Gal Gadot és Patty Jenkins visszatérnek Diana Prince szerepében és rendezőként. A film történetéről és szereplőiről még keveset tudni, de remélhetőleg hamarosan több információt kapunk róluk.

Forrás: Screen Rant

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu