Assassin’s Creed Mirage: végre egy jó hír, mérföldkőhöz érkezett a játék!

A Ubisoft következő üdvöskéje, az Assassin’s Creed Mirage eredetileg 2023 október közepén jelent volna meg.

 

 

Az Assassin’s Creed Mirage hivatalosan is aranylemezre került! A cím fejlesztési munkálatai a Ubisoft Bordeaux-nál befejeződtek. Úgy tűnik, ezt a mérföldkövet a tervezettnél hamarabb sikerült elérni. A fejlesztő ugyanis most bejelentette a megjelenési dátum módosítását. Míg korábban 2023. október közepén kellett volna megjelennie, a Mirage mostantól 2023. október 5-én fog megjelenni PC-re, Xboxra és PlayStationre.

„A játék most már készen áll!” – jelentette be a Ubisoft Montreal csapata a Twitteren. „Gratulálunk a csapatainknak, akik a Ubisoft Bordeaux-i barátainkkal együtt dolgoztak a játékon! Köszönjük a szenvedélyt és a hihetetlen tehetséget!”

Egy olyan korszakban, amikor a videójátékok késése a koronavírus-járvány okozta évekig tartó gyerekbetegségek után már megszokottá vált, üdítő látni, hogy egy nagy kasszasiker játék nem csúszik. Általában ritkán hallani arról, hogy egy játék jóval a megjelenés előtt aranylemezre kerül.

Bár a Ubisoft nem erősítette meg, valószínűleg az AC Mirage finomított terjedelme segítette ezt a fejlesztési mérföldkövet.

Míg a korábbi Assassin’s Creed-játékok a nyílt világ felfedezésére helyezték a hangsúlyt a hatalmas, elsöprő térképeken, addig a Mirage egy kisebb léptékű kalandot kínál. Ez az előrejelzések szerint körülbelül 17-20 órát vesz igénybe. Tekintettel arra, hogy az ilyen hosszúságra adott reakciók hihetetlenül pozitívak voltak, elképzelhető, hogy a jövőbeli Assassin’s Creed-játékok is hasonló megközelítést alkalmaznak.

Az AC Mirage most egy héttel korábban érkezik, mint terveztük. Így talán elkerülheti az október közepi videójáték-rohamot, amelybe a Lords of the Fallen, az Alan Wake 2, a Spider-Man, a Super Mario Bros. Wonder és az Alone in the Dark is beletartozik. A hónap egyik első megjelenéseként a Starfield, a Mortal Kombat 1 és a Cyberpunk 2077: Phantom Liberty lehetnek majd a legkomolyabb ellenfelei.

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu