Far Cry: új vezetőt kapott a széria – érkezhet a következő epizód?!

A Far Cry-sorozat új rendezője azzal ugratott, hogy „nagy dolgokat tartogatnak”.

 

 

Négy nappal ezelőtt Drew Holmes a LinkedIn-oldalán jelentette be, hogy ő lett a franchise IP-igazgatója egy bejegyzésben, ami így hangzik: „Izgalmas volt ez a néhány hónap… Örömmel osztom meg, hogy új pozíciót kezdek a Far Cry IP igazgatójaként a Ubisoftnál! Nagy dolgokat tartogatunk. Ne habozz, ha szeretnél részese lenni ennek a nagyszerű márkának a következő fejlődésének, keress meg!”

Az új igazgatói kinevezésre két évvel Dan Hay vezető fejlesztő távozása után kerül sor. Emiatt a rajongók sokáig nem tudták, mi lesz szeretett játékukkal. Holmes közel nyolc éve dolgozik a Ubisoftnál, ahol vezető íróként, narratív igazgatóként és márkanarratív vezetőként tevékenykedett. Ha lelkes Far Cry-rajongó vagy, akkor Holmes munkáját már láthattad a Far Cry 5 és a Far Cry: New Dawnban.

Hogy merre tart a franchise, azt még mindig csak találgatni lehet, bár egy nemrég megjelent álláshirdetés látszólag megerősítette, hogy a Far Cry 7, valamint egy önálló, többjátékos Far Cry cím is készülőben van.

Állítólag a Ubisoft Snowdrop motorját használják a fejlesztés során. A következő részek előzetes megjelenési dátuma pedig 2025 vége.

Bár ez még nagyon-nagyon messze van, a tudat, hogy egy, a sorozatot jól ismerő személy fogja vezetni a projektet, valószínűleg megnyugtatja a rajongókat minden aggodalmukkal, hogy mi történik, és hogy a jövőbeli játékok is ilyen jók lesznek-e. Mégis, bármi megtörténhet 2025-ig. Ezt sajnos mindannyian fájdalmasan jól tudjuk.

A térképeket leszámítva, a többi változás között, amit a rajongók követelnek, szerepel a kedvezőtlen időjárás, a karakterfejlődés és még néhány tengeri kaland is kalózokkal. Ha kalózokra gondolunk, az AC Black Flag jut eszünkbe. Egyetlen játék sem múlta felül a kalózkodást, amit Edward Kenwayként véghez vihettünk.

Egyszóval a rajongók mindent akarnak, és most akarják. Sőt, már tegnap akarták! Egyelőre azonban a Ubisoft-játékosoknak be kell érniük azzal, hogy az Assassin’s Creed Mirage október 5-én jelenik meg a jelenlegi konzolokra és PC-re.

Forrás: NME

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu