Alan Wake 2: hátborzongató új előzetest kapott a várva várt horror-folytatás! [VIDEO]

Az Alan Wake 2 új trailere élőszereplős és animált jelenetek keverékét mutatja be, az eredmény pedig elég hatásos…

 

 

A rajongók csalódottak voltak, miután a Remedy Entertainment nyilvánosságra hozta, hogy az Alan Wake 2-t 10 nappal elhalasztják. A rossz hírért kárpótlásul azonban a stúdió új tartalmat dobott ki. A „The Dark Place” címet viselő trailer hátborzongató utazásra visz minket. Bepillantást enged a játék borzalmas, elmét megzavaró világába.

Új trailer érkezett az Alan Wake 2-höz, amely lényegében egy összeállítás hátborzongató filmes jelenetekből. A videó élőszereplős és animált jelenetekből áll, miközben a háttérben egy sötét és komor hang a narrátor.

Láthatjuk, ahogy a zavart Alan Wake a valóság töredékeibe kapaszkodva küzd, miközben a sötétség egyre közeledik. A játékmenetből is láthatunk rövid részleteket, például azt, hogyan használjuk fel a fényforrásokat a gonosz lények elhárítására. A trailer kiemeli a játék nyugtalanító történetét, és megmutatja a játék hátborzongató világát.

Már maga a trailer alapján is úgy tűnik, hogy az Alan Wake 2 egy igazi horrorjátéknak tűnik, tele rettentő túlélési lehetőségekkel, rémálomszerű cselekménnyel és még sok mással.

A játék tökéletes látványvilággal és hanggal rendelkezik ahhoz, hogy bárkit halálra rémítsen. A friss előzetes pont a Gamescomon történt nagy videójáték-bejelentések közepette érkezik. Hihetetlen betekintést enged abba, hogy pontosan mire számíthatnak a rajongók, amikor a játék végre megjelenik októberben. A zsúfolt megjelenési ütemterv ellenére sok horrorrajongó várja már, hogy kipróbálhassa…

Hosszú, 10 éves szünet után végre visszatér az Alan Wake. A halloween a sarkon van, mi mással is ünnepelhetnénk jobban, mint egy lépéssel a sötétségbe. Az Alan Wake 2 október 27-én jelenik meg PC-re, PS5-re és Xbox Series X/S-re.

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu