God of War: kijött a magyar szinkron – kaptunk is belőle egy kis ízelítőt! [VIDEO]

Megjelent a God of War magyar szinkronja – nézzétek meg a videót, hogy lássátok a stáb remek munkáját!

 

 

Kratos magyar hangjának castingja és a korábbi előzetesek után végre hivatalosan is megjelent a 2018-as God of War játék magyar szinkronja. Utóbbit a SzinkronSarok prezentálja. Ami pedig különösen jó hír, hogy a szakma legismertebb színészeit sikerült megnyerni hozzá! A szinkront Sipka Gábor rendezte és a Balog Mix Stúdió készítette.

Ha eddig is lenyűgözött a srácok munkája, és szeretnéd megtapasztalni, milyen érzés, amikor a Santa Monica Studio karakterei a saját nyelveden beszélnek, akkor a lenti linkről letöltheted a játék Steam és Epic Games Store verziójának ingyenes online vagy offline telepítőjét. Még egy csemegét is tartogatunk számodra, ha csak a szöveget szeretnéd meghallgatni.

A csapat kiadott egy több mint 10 perces videót a magyar szereplők hangjaival! Kratost Schneider Zoltán szólaltatja meg. Mellette Peregovits Dániel Atreus, Csuha Lajos Mimir és Solecki Janka Freya hangját adja. Már önmagában a szinkronizálásért jár a tisztelet a készítőknek. Ám külön elismerést érdemel a minőségi munka.

Hamarosan egy bakiparádé-videó is érkezik, szóval figyeljétek a csapat YouTube-csatornáját!

A SzinkronSarok a jövőben is folytatni szeretné a videójátékok szinkronizálását. Így ha volna kedved és lehetőséged támogatni őket, vagy csak többet szeretnél megtudni róluk, mindenképpen nézz be a hivatalos weboldalukra. (Lásd alább.) Itt találjátok a Resident Evil 2 remake letölthető szinkronját és a Mortal Kombat 11 Aftermath magyar „moziváltozatát” is.

Forrás: SzinkronSarok.hu

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu