Persona 3 Reload: végre kihirdették a megjelenés dátumát!

A Sega sokak örömére végre nyilvánosságra hozta a Persona 3 Reload megjelenési dátumát!

 

 

Így igaz: megerősítést nyert, hogy a klasszikus PlayStation 2 RPG remake-je 2024. február 2-án jelenik meg. Persona 3 Reload, amelyet először a Summer Game Festen jelentettek be, felújítja az eredeti játék grafikáját, miközben modern platformokon is elérhetővé teszi azt. Emellett új dalokkal egészíti ki a soundtracket. Továbbá minőségi fejlesztésekkel, például a parti irányításának lehetőségével, és egyéb újításokkal érkezik. Nem tartalmazza azonban a Persona 3 Portable női főszereplőjének történetét, néhány rajongó bánatára.

Miután azonban lehetőségünk volt kipróbálni a játékot, értékeltük a számtalan egyéb fejlesztést a puszta elérhetőségén felül. Míg a Persona 3 nemrég került a modern konzolokra, addig a korlátozott kézikonzolos verzióból hiányoztak az olyan elemek, mint a teljesen felfedezhető térkép. Ebből a szempontból a P3R jelentős előrelépés a sorozat számára.

A Persona 3 először 2007-ben jelent meg Észak-Amerikában. A természetfeletti elemekkel küzdő gimnazisták csoportjával, randizós szimulátoros elemekkel és egyedi naptár-alapú fejlődéssel gyorsan megkülönböztette magát más RPG-ktől. Kisebb, de elkötelezett kultuszra tett szert, ami további angol nyelvű kiadásokat eredményezett. Olyan játékokra bizonyult befolyásosnak, mint a Honkai Star Rail.

A Persona 3 Reload megjelenése Xbox Series X|S, Xbox One, PlayStation 4, PlayStation 5 és PC platformokra várható. Csatlakozik majd a Persona 4 és a Persona 5 játékokhoz, amelyek már számos platformon elérhetőek.

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu