Cyberpunk 2077: Phantom Liberty: további részletek a játékmenetből

A CD Projekt RED játékának kiegészítője sok új elemet is magával fog hozni.

 

Régebben már írtunk pár újdonságról, de a lengyel fejlesztők egy közvetítésben kitértek a javított harci mechanizmusra, amihez a Relic skillfa is párosul. A fontosabb elemeket a Redditen összefoglalták. A Relic pontok Dogtownban lesznek elszórva jelöletlen helyeken, hogy felfedezhessük őket. Van egy Adrenalin mechanika, amely pillanatnyi buffokat (például plusz életerőt) és különleges képességeket ad. Minél több emberen alkalmazzuk a képességeinket, annál több HP-t kapunk vissza.

Lesznek olyan perkek a Tech skillfában, amikkel ki lehet a kiberképességeink határát (Edgerunner), de a túllépésekor fury módba váltunk, amikor életerőnk csökken, de ha ezt kombináljuk az Adrenalin mechanikával, akkor tovább mehetünk addig, amíg agresszívak vagyunk és harcolunk. A fury (dühös állapot) nem veszíti el az irányítást a karakterünk felett, tehát nem teljes kiberpszichózisról van szó. Képesek leszünk célba venni az ellenségek kiberkészülékét, ami az ő gyenge pontjuk. A cyberware elpusztítása területre ható robbanással fog járni. A monowire képes lesz a quickhackek alkalmazására és terjesztésére a támadásokon keresztül. Az optikai álcázásnak lesz egy olyan frissítése, amely visszahúz oda, ahol bekapcsoltuk.

A rendőrök üldözni fognak, és ha elveszítenek, akkor folyamatosan keresni fognak a környéken. A minitérképen ikonok jelzik, hogy hol van a rendőrség és a terület, ahol keresnek. A MaxTac az AV-kon keresztül jön le, képes feltörni és felfedni a tartózkodási helyünket, és minimális nehézsége a Hard, még akkor is, ha a játék Easy fokozaton van. A rendőrség meghekkelheti és hatástalaníthatja az autónk a menekülés során. Különböző taktikáik lehetnek, például megpróbálhatnak útlezárások alkalmazni. El lehet előlük menekülni, de ez nehezebb lesz, főleg több csillaggal. Reakciókészségük attól függ, hogy melyik körzetben vagyunk. Dogtownban a rendőrség helyett a Barghest, Badlandsben pedig a Militech lesz jelen.

Muamar kapcsolatba fog lépni velünk, amikor belépünk Dogtownba, és azt a feladatot bízza ránk, hogy szedjünk össze autókat Dogtown és NC környékéről, hogy elvigyük őket egy garázsba. A többi banda harcolni fog velünk a kocsikért. Ezekkel a feladatokkal új autókat és fegyverrel felszerelt járműveket nyithatunk meg. Egyes autókat követni kell, másokat más bandák elleni harcokon keresztül kell megszerezni, de lesznek időfüggő járgányok is. Ha valaki követ minket, le kell ráznunk őket a garázsba történő leszállítás előtt. Muamar kommentálni fogja a kocsi állapotát, ha rongyosra törtük.

A Cyberpunk 2077: Phantom Liberty szeptember 26-án jelenik meg PlayStation 5-re, Xbox Series-re, illetve PC-re.

Forrás: WCCFTech

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu