Ben Affleck, a gamer?! Nem akármilyen témában szólalt meg a filmsztár!

MOZI HÍREK – Ben Affleck megjelent a legújabb Valorant Champions eseményen, és könnyed kritikát fogalmazott meg a játék legutóbbi nerfjeivel kapcsolatban.

 

 

Ben Affleck kritizálta a Valorant legutóbbi nerfjeit egy meglepetésszerű megjelenés során a játék legnagyobb esporteseményén, a Valorant Championson. A híres színész röviden reflektált a kompetitív lövöldözős játék 7.04-es patchjére. Utóbbi számos változtatást vezetett be a játékba, köztük a Valorant ügynök Jett jelentős nerfjét.

Jett minden Valorant játékmódban főszerepet játszott azóta, hogy a Riot ingyenesen játszható FPS-e 2020 áprilisában belépett a nyílt bétába.

A mozgékony, számos mozgást fokozó képességgel büszkélkedő párbajhősként ez a hős képes köröket futni az ellenfelei körül és gyorsan halálos csapdákat felállítani. Rendkívül hasznos a pálya irányításának kialakításában és az ellenséges védelmek feltérképezésében. Bár népszerűsége évekig kitartott a nerfek ellenére, Jett meta-dominanciája most talán a végéhez közeledik. Ugyanis a Valorant 7.04-es frissítés példátlan mértékben megnyomorította a képességeit.

Ben Affleck most csatlakozott azon játékosok egyre növekvő listájához, akik csalódottságuknak adtak hangot az események ezen fordulata miatt. A filmrendező a fiával, Samuellel vett részt a Los Angeles-i tornán. A két férfi találkozhatott Shannon Williamsszel, a Jett hangját megszólaltató színésznővel. Rövid beszélgetésük során a 11 éves fiú azt mondta Williamsnek, hogy az apja főszereplőként játszhatná Jettet a Valorantban. Erre Affleck tisztázta, hogy ez nem fog megtörténni. „Igen, de aztán nerfelték Jettet” – mondta a színész, ahogy az a találkozásról készült rövid videón is látható, amelyet Williams osztott meg a közösségi médiában.

Williams lelkesen egyetértett Affleck könnyed kritikájával, később pedig a Twitteren pimaszul megköszönte a színésznek, hogy emlékeztette őt Jett legújabb nerfjére, ami a karaktere életképességét fenyegeti.

És ha ez a Riotnak tett megjegyzés nem lenne elég bizonyíték arra, hogy Affleck lelkes Valorant-játékos, a filmrendező egyenesen megerősítette ezt egy alkalmi interjú során, amelyet a játék nemrég befejeződött versenyén adott. A jelenlegi főszereplőjéről kérdezve Affleck elmondta, hogy KAY/O és Raze között váltogat. Elárulta, hogy „egy kicsit promiszkuista”, amikor a kedvenc ügynöke kiválasztásáról van szó.

Affleck megjelenése az esporteseményen nem az egyetlen híresség volt a versenyen. Elon Musk is részt vett a Valorant Champions Tour döntőjén. A Tesla vezérigazgatója azonban sokkal kevésbé barátságos fogadtatásban részesült a résztvevők részéről. Kifütyülték és a „hozzátok vissza a Twittert” skandálással fogadták. Ezzel utalva a közösségi médiaplatform nemrégiben X-re történő átnevezésére. A verseny az Evil Geniuses 3-1-es győzelmével ért véget a Paper Rex ellen. Így ők lettek az első észak-amerikai csapat, akik három évvel a shooter megjelenése után elnyerték a Valorant világbajnoki címét.

Forrás: Dexerto

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu