Xbox Game Pass Ultimate: hatalmas kedvezménnyel készül a szolgáltatás, de van egy kis gikszer!

Az Xbox Game Pass Ultimate szolgáltatásra most egy olyan akció van érvényben, amely történetesen egybeesik a Microsoft egyik legjobban várt megjelenésével…

 

 

Az Xbox Game Pass legfrissebb akciójának keretében a játékosok 30%-os kedvezményt kaphatnak, ha három hónapos Ultimate tier-t vásárolnak a Microsoft egyik legjobban várt játéka, a Starfield megjelenése előtt! Ez talán az eddigi legjobb akció Xbox Game Pass Ultimate-en. Csupán egyetlen probléma akad vele.

A Starfield a 2023-as év egyik legjobban várt játéka volt a Bethesda és a Microsoft részéről, hiszen több mint 25 év után ez az első új univerzum a nyugati RPG-fejlesztő cégtől.

Ez egy kiterjedt, nyitott kalandjáték, a Bethesda más franchise-aihoz hasonlóan, mint pl. a Fallout és a The Elder Scrolls. A Game Pass első napi címeként a szolgáltatásra előfizetett játékosok a megjelenés napján és ingyen játszhatnak a Starfielddel, amíg a katalógus része. Azok a játékosok, akik előfizetői a Game Passnak és prémium frissítést is vásároltak, szintén korai hozzáférést kapnak a Starfieldhez. A még nem előfizetett játékosoknak érdemes megfontolniuk ezt az ajánlatot. Főleg, ha a szolgáltatás segítségével korán vagy a megjelenéskor szeretnének játszani a játékkal.

Az Amazonon most van egy olyan ajánlat, ahol a játékosok az eredeti ár 30%-ával olcsóbban vásárolhatnak három hónapos előfizetést az Xbox Game Pass Ultimate Tierre. Így 44,99 dollár helyett 31,49 dollárért jutnak hozzá. Ez nagyjából 10,49 dollárnak felel meg havonta, szemben a három hónapos előfizetés megvásárlásakor szokásos 14,99 dollárral. Hasonló akciók zajlanak az Amazonon is, amelyek az online áruházban is megtekinthetők.

Meg kell jegyezni azonban, hogy ez az ajánlat csak az amerikai regionális oldalon keresztül történő vásárlás esetén érvényes, az Amerikán kívül élő játékosok számára nem elérhető.

A matematika alapján a fenti Amazon-ajánlat az Xbox Game Passra jó üzletet jelent. Jobban megéri, mintha valaki az Ultimate vagy a standard szintet venné meg normál áron. Ez az előfizetés nem csak a játékokhoz, hanem az online multiplayerhez, a PC Game Passhoz és még sok máshoz is hozzáférést biztosít.

Forrás: IGN

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu