Xbox Game Pass Ultimate: újra itt a 300 Ft-os ajánlat, de egy nagy változással!

A Microsoft újra elhozza a nagy népszerűségnek örvendő Xbox Game Pass Ultimate akciót, de most egy jelentős változással, amelyről minden játékosnak tudnia kell.

 

A Microsoft ismét előáll a nagy népszerűségnek örvendő Game Pass Ultimate ajánlattal, de most egy fontos újítással, amit a rajongóknak érdemes szem előtt tartaniuk. A cég újra meghirdeti azt az akciót, ahol az újonnan csatlakozók mindössze 300 forintért iratkozhatnak fel, de rosszabb átváltási aránnyal az Xbox Live Gold-ról váltóknak. Az Xbox Game Pass a Microsoft játékstratégiájának kulcseleme a jelen generációban, a vállalat minden eszközt bevet, hogy új előfizetőket szerezzen a szolgáltatásra.

Az elsődleges módszer, amellyel a Microsoft az Xbox Game Pass iránti érdeklődést kelt, az első nap játékokra épül. Végül is, ha valaki tervezte, hogy megvásárolja az adott játékokat, gyakorlatilag az Xbox Game Pass maga már megéri. A Microsoft másik stratégiája, hogy időszakos kedvezményeket kínál, ezzel is új előfizetőket csábítva az Xbox Game Pass-hoz. Korábban volt egy nagyszerű 300 forintos ajánlatuk, amely 1:1 átváltási aránnyal csalogatta az Xbox Live Gold előfizetőket a Game Pass Ultimate felé.

Nos, a 300 forintos Xbox Game Pass ajánlat visszatért, de most csak az új PC Game Pass és Game Pass Ultimate előfizetők számára elérhető. Az Xbox Live Gold átváltási arányát 1:1-ről 3:2-re változtatták. A Microsoft által adott példa szerint az Xbox Live Gold 90 napja mostantól 60 napra váltható át Game Pass Ultimate-re. Ez nem éppen olyan jó ajánlat, mint korábban volt, de még mindig egy nagyon vonzó lehetőség.

A 300 forintos Game Pass Ultimate ajánlat akkor tér vissza, amikor a Microsoft emeli a Game Pass árát. Az alap Xbox Game Pass mostantól 3190 forintba kerül, 300 forintos emelkedéssel. A Game Pass Ultimate eközben 4790 forintba kerül a korábbi 4499 forint helyett. A Microsoft valamiért úgy döntött, hogy nem emeli meg a PC Game Pass szolgáltatásának árát. Azonban érdemes megemlíteni, hogy a  Game Pass Ultimate csomagban kínálja az alap Game Pass-t és a PC Game Pass-t.

Még az áremelés ellenére is a Xbox Game Pass Ultimate még mindig evidens választásnak tűnik azok számára, akik rendszeresen játszanak Xbox konzolokon. Az első nap játékok hatalmas értéket adnak a szolgáltatásnak, és az, hogy az Ultimate szolgáltatás magában foglalja az Xbox Live Gold összes előnyét is, még értékesebbé teszi. Az Xbox Game Pass Ultimate még az áremelés figyelembevételével is viszonylag alacsony áron érhető el a kínált szolgáltatásokhoz képest.

Ráadásul az is lehetséges, hogy feliratkozol a Game Pass Ultimate-re, és ne fizess semmit. A Game Pass Ultimate-t a Microsoft Jutalompontokkal is meg lehet vásárolni, amelyeket a felhasználók ingyen szerezhetnek, amennyiben rendszeresen teljesítik a Microsoft Jutalomfeladatokat.

Forrás: GameRant

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu