Nagyon rossz hírt kaptak az Alone in the Dark rajongói!

A THQ úgy érezte, hogy a kísérteties Alone in the Dark rebootnak szüksége van egy kis elkülönülésre az októberi zsúfolt megjelenési időponttól…

 

 

A videójáték-megjelenések sűrű októbere között az Alone in the Dark reboot talán háttérbe szorult volna a kalandozó vízvezeték-szerelők, a sötét helyek és a barátságos szomszédságbeli szuperhősök mellett. A THQ Nordic nem akarta ezt megkockáztatni, így a játék most január 16-án fog megjelenni, és ijesztően indítja az új évet.

A THQ Nordic a bejelentést a játék hivatalos X-fiókján keresztül tette meg, ahol egy képet posztoltak, amelyen nagy fehér betűkkel a „JANUARY 16, 2024” felirat olvasható.

A posztban azt is nyersen kifejtették, hogy az október túlságosan zsúfolt volt. A játéknak jobb lenne úgy megjelennie, hogy nem sok minden más van körülötte, így a dátumot áthelyezték.

„A horrorjátékok a magány hátborzongató öleléséből élnek, amit lehetetlen elérni egy olyan zsúfolt játékhónapban, mint az október” – állt a posztban. „Annak érdekében, hogy mindenki számára lélegzetelállító élményt biztosítsunk, úgy döntöttünk, hogy az Alone in the Dark megjelenését 2024. január 16-ra tesszük át.”

A lépés a játék egyik főszereplőjének, David Harbournak a kommentárjait követi. Ő azt nyilatkozta, hogy a játékkal kapcsolatos tapasztalatai „korlátozottak” voltak. Nem olyanok, mint amilyenekre számított. A színész nemrég játék motion-capture folyamatáról beszélt. Harbour azt mondta, hogy az „korlátozott volt”, és bár „szórakoztató volt részt venni benne, nem volt teljesen kész.”

A klasszikus horrorfranchise újragondolásában a játékos a Harbour által alakított Edward Carnby vagy a Jodie Comer által játszott Emily Harwood szerepébe bújhat.

Ők Emily nagybátyjának, Jeremy-nek az eltűnése után nyomoznak. A fő helyszín a Derceto Manor, egy szellemi fogyatékosok otthona, ahol Jeremy-t utoljára látták.

Az Alone In The Dark reboot most 2024. január 16-án jelenik meg Xbox Series X/S-re, PlayStation 5-re és PC-re.

Forrás: X

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu