Grand Theft Auto VI: kiderülhetett, ki lesz a játék egyik sztárvendége?!

Egy vad pletyka szerint a Grand Theft Auto VI-ban Joe Rogan, az egykori UFC-kommentátor és a médiaszemélyiségek nagyágyúja is feltűnhet!

 

 

A Grand Theft Auto VI-ban egy újonnan felbukkant pletyka szerint a korábbi UFC-kommentátor és médiaszemélyiség, Joe Rogan is szerepelhet. Ez a vad állítás egybeesik egy másik gyanús szivárgással, amely a GTA VI lehetséges megjelenési dátumát jelzi.

A Rockstar évek óta tartó találgatások után végre megerősítette, hogy a Grand Theft Auto VI fejlesztése 2022 elején kezdődött.

Br az anyavállalat, a Take-Two Interactive ezt követően tett néhány futó megjegyzést a játékkal kapcsolatban, hivatalosan azóta semmi érdemlegeset nem árultak el a projektről.

Ez azonban nem akadályozta meg a pletykafészkek működését. Legutóbb azt a hihetetlennek tűnő felvetést dobták be, miszerint a GTA VI-ban Joe Rogan is szerepelhet. Az állítás az Audiovisertől származik. Egy meg nem nevezett, a Rockstarhoz közeli forrásra hivatkozva arról számoltak be, hogy a készülő játék a Joe Rogan Experience podcast epizódjait fogja beépíteni a rádiós tartalomkínálatba. A jelentés nem részletezi az ügyet. Annyi sejthető, hogy a fejlesztők talán úgy döntenek, hogy nem a komikus podcast teljes, több mint egyórás epizódjait veszik fel. Hanem inkább a hangfoszlányok ízletesebb gyűjteményét.

Nehéz ezt a pletykát névértéken venni, nem utolsósorban azért, mert a Rockstar a Grand Theft Auto játékokban eddig sokkal inkább parodizálta a médiaszemélyiségeket, mint hogy együttműködött volna velük. Az is tény, hogy Joe Rogan többször kritizálta a videójátékokat, mint időpocsékolást és a modern társadalom „valódi problémáját.” Ez a legjobb esetben is kétessé teszi ezt a most felbukkant állítást. A kérdéssel kapcsolatos álláspontja nagyrészt a játékokkal kapcsolatos személyes tapasztalataiból ered- Rogan korábban elárulta, hogy abba kellett hagynia a videójátékokat, mert túlságosan addiktívnak találta őket. Olyannyira, hogy „alkoholistaként” viselkedett.

Rogantól nem idegenek a videójátékos cameók, hiszen már háromszor szerepelt az EA Sports UFC-sorozatának három változatában. Ahhoz képest, hogy egy GTA-játékban szerepelhetett volna, az EA-kollaboráció tökéletesen a márkához illett számára. De még ez a partnerség sem bizonyult tartósnak.

Az UFC 4 később Joe Rogan kommentárja nélkül jelent meg, mivel a szakértő már régóta nyíltan beszélt arról, hogy „utálta” a játékhoz való hangfelvételek rögzítésének élményét.

Persze, ha a The Joe Rogan Experience epizódjai bekerülnének a GTA VI-ba, Rogannek nem kellene visszatérnie a felvételi fülkébe egy másik játékprojekthez. A Rockstar feltehetően egyszerűen csak licencelné a műsorát. De a fejlesztő eddigi eredményei és Rogan kevésbé pozitív játékélményei között ez az egész pletyka olyannyira gyenge lábakon áll, hogy enyhén szólva is szkepticizmusra ad okot.

Forrás: Audioviser

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu