Kiegészítőt kaphat a Resident Evil 4 remake?!

A Resident Evil 4 remake egy titokzatos új frissítést kapott, ami azt jelentheti, hogy hamarosan új változások és tartalmak érkezhetnek a Capcom nagysikerű címéhez.

 

 

A Resident Evil 4 remake egy rejtélyes új frissítést kapott a Steamen. Ez arra utalhat, hogy a Capcom egy esetleges bejelentés előtt változtatásokat eszközöl a játékon. Bár a Capcom a Mercenaries mód megjelenése után nem ismertette a DLC terveit, az RE4-ből még mindig hiányzik a Separate Ways forgatókönyv. Ezt anno sok rajongó élvezhette az eredeti Nintendo GameCube-os címben.

A Resident Evil 4 remake-jéről több éven keresztül pletykáltak a 2022 júniusi leleplezés előtt. A remake majdnem egy évvel később, 2023 márciusában jelent meg. Az egész Resident Evil franchise egyik leggyorsabban fogyó játéka lett.

A Resident Evil 4 számos játékmenetbeli fejlesztést hajt végre, új funkciókat vezet be, és megváltoztatja az eredeti játék történetének és felépítésének néhány aspektusát.

A SteamDB szerint az RE4 remake Steam verziója tegnap egy rejtélyes frissítést kapott. Ez arra utal, hogy a Capcom megváltoztatta a játék alkalmazását és csomagját. A changelog arra utal, hogy a héten több játékfájlt is összeállítottak és hozzáadtak, mielőtt a frissítést kiadták volna. Ráadásul a Steam verzió változásszámát is frissítették, hogy tükrözze a Valve adatbázisában lévő fájlok és erőforrások változását. Ez a bizonyos frissítés nem erősíti meg egyenesen, hogy új DLC érkezik. Ám a Capcom Tokyo Game Show 2023-as bemutatója előtt, még ebben a hónapban felerősítheti a spekulációkat.

A Resident Evil 4 több Steam-frissítést is kapott a Mercenaries mód megjelenése előtt. Ezek minden játékos számára ingyenesen elérhetők. Az ingyenes DLC megjelenése után a Capcom egy későbbi RE4 frissítést vezetett be rejtett achievementekkel és trófeákkal. Ez a rajongók további spekulációit indította el az új DLC-ről a Separate Ways formájában.

Ada kampányának kizárása az egyik legjelentősebb kritikapont a remake-kel kapcsolatban az eredeti Resident Evil 4 rajongói részéről.

A Resident Evil 4: VR Mode jelenleg PlayStation VR2-re készül. Ez az új DLC ingyenes lesz a PlayStation VR2 tulajdonosok számára, akik a PlayStation 5-ös remake-et is birtokolják. Az elérhető Resident Evil Village VR Mode hasznos felkészülésként szolgálhat a keményvonalas rajongók számára. A Capcom egyelőre nem osztott meg információkat a VR Mode megjelenése után megjelenő Resident Evil kiadványokról. Azonban a közelgő Tokyo Game Show 2023 bemutató tökéletes alkalomnak tűnik a Capcom számára, hogy néhány figyelemre méltó bejelentést tegyen.

Forrás: SteamDB

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu