Starfield: itt az első komolyabb patch néhány hasznos javítással!

A Bethesda bejelentette a Starfield első igazi frissítését, amely számos olyan javítást és változtatást tartalmaz, amit a rajongók már régóta kértek.

 

 

A Bethesda kiadta a Starfield, a nemrég tőlünk is nagyon pozitív kritikákat kapott, masszív sci-fi szerepjátéka első, megjelenés utáni frissítését. A játék eddig hatalmas sikert aratott, rekordokat döntött a Bethesda számára, és hozzájárult az Xbox konzolok eladásainak fellendítéséhez. A címet övező általános pozitív fogadtatás ellenére azonban természetesen mindig van hova fejlődni.

A Starfieldnek is vannak hibái, amelyekkel a rajongóknak a megjelenés óta meg kellett küzdeniük. Sokan egyetértenek abban, hogy a játék a legkevésbé bugos az eddigi Bethesda-címek közül. Ám még mindig akadnak olyan problémák, amelyek felbukkantak. Szerencsére néhány ilyen problémát a legújabb Starfield-frissítéssel igyekeznek orvosolni, amely már most letölthető a PC-s játékosok és az Xbox Series X és S konzolokon játszók számára.

A Starfield 1.7.29-es frissítése stabilitási javításokat eszközöl a játék Xbox Series X/S verzióinak telepítésekor, valamint általános stabilitási és teljesítménybeli javulásokat eszközöl a játék teljes skáláján, hogy csökkentse az összeomlásokat és javítsa a játék képkockafrissítési sebességét.

Emellett a Starfield három küldetését érintő hibákat is kijavították az új frissítésben. Az All That Money Can Buy, az Into the Unknown és a Shadows in Neon küldetések mostantól sokkal zökkenőmentesebb élményt nyújtanak a játékosoknak.

A Bethesda számos jövőbeli frissítést is tervez a játékhoz. Az 1.7.29-es frissítés javítási megjegyzései mellett a rajongóknak bepillantást engedett abba, hogy mi várható a játékban a későbbiekben. A jövőbeli frissítések fényerő- és kontrasztszabályozót, HDR-kalibrációs menüt, FOV-csúszkát, Nvidia DLSS-támogatást a PC-s verzióhoz, 32:9 ultrawide monitor támogatást a PC-s verzióhoz, valamint egy gombot ígérnek, amellyel azonnal megehetjük az ételt, ahelyett, hogy a leltárban kellene tárolnunk.

Azok, akik több új Starfield-tartalomra vágynak, szintén sok mindenre számíthatnak. A Bethesda már megerősítette, hogy legalább két bővítmény várható. Az első a Shattered Space címet viseli. Meg kell jegyezni, hogy a játék prémium DLC-i nem lesznek ingyenesen elérhetők az Xbox Game Pass előfizetők számára. Ám aki a Premium Edition Upgrade-et választotta a korai hozzáférés érdekében, az megkapja őket.

Végül a fejlesztő biztosította a rajongókat, hogy továbbra is dolgozik a hivatalos modtámogatás PC-re és konzolra történő bevezetésén, megjegyezve, hogy reményei szerint jövőre elkészül.

Kicsit várni kell tehát, de valószínűleg jó ürügy lesz arra, hogy 2024-ben újra végigjátsszuk a játékot.

Forrás: X, Bethesda

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu