Fallout 3: az Xbox játékosoknak végre újra érdemes kipróbálni a Bethesda klasszikusát!

A Fallout 3 ingyenes 60fps 4K „remastere” ugyanis immár elérhető az Xbox játékosok számára!

 

 

Nagy az esélye annak, hogy a legtöbb Bethesda-rajongó jelenleg egy Starfield nevű kis játékkal van elfoglalva. Ám ha mégsem, itt a tökéletes alkalom, hogy újra felidézd a múltat!

Nem titok, hogy a Bethesda vadonatúj űrkalandja, a Starfield egy igazi durranás. (Mi is elég pozitívan nyilatkoztunk róla saját értékelésünkben.) De ki tud ellenállni az egyszerűbb idők csábításának? Lehet, hogy a Fallout 3 a Bethesda klasszikus módján kicsit béna. Azonban az Xbox Series X teljesítményének köszönhetően jobban néz ki és jobban fut, mint valaha.

Az Xbox Series X/S egyik legjobb funkciója az olyan klasszikus játékok esetében, mint a Fallout New Vegas és a Fallout 3, javítja a felbontásukat és a képkockasebességet. Ez az a fajta funkció, amit a PC-s játékosok valószínűleg már évek óta élveznek. Ám a konzolrajongóknak újdonság lehet. Nemrég kipróbáltam a Fallout: New Vegast az Xbox Series X konzolomon, és el voltam ájulva, mennyivel jobban nézett ki.

A Reddit felhasználó Eglwyswrw egy nemrég megjelent témában hívta fel a figyelmet a Fallout 3 nem hivatalos remasterére, mondván, hogy ez a: „a legjobb alkalom, hogy újra megnézzük ezt a gyöngyszemet!”

Természetesen, még ha a Starfield több ezer felfedezésre váró bolygót is kínál nekünk, nem igazán lehet felülmúlni azt a csendes elmélyülést, amikor Washington romjain bolyongunk, miközben Pip Boy szerenádot ad egy rég elvesztett korszak dúdolt történeteivel.

Az egyik felhasználó azt mondta: „Ezek a játékok rohadtul veszélyesek. Nemrég kezdtem el játszani a Skyrimet. Jelenleg 160 óránál tartok, és úgy érzem, mintha a játéknak soha nem lenne vége. Folyamatosan új dolgokat és küldetéseket találok (nem csak az általánosakat). Remélhetőleg a Starfield előtt végig tudom csinálni!”

„Messze a legjobb Fallout” – mondta egy másik felhasználó, aki úgy tűnik, összekeverte a Fallout 3-at és a Fallout: New Vegast.

A Fallout 4 még nem kapta meg hivatalosan a látványvilágának felturbózását, bár közeleg. A 2015-ös játékhoz tavaly jelentettek be ingyenes new-gen frissítést. Ám a Bethesda azóta eléggé hallgatott róla. Feltételezem, hogy ez azért van, mert egy hatalmas, nyitott világú játékon dolgoznak, amely tele van felfedezésre váró, több galaxissal. De ez csak egy megérzés.

Mindenesetre most játszhattok a felújított Fallout 3-mal, és megtudhatjátok, milyen keményen megy még 2023-ban is!

Forrás: Reddit

Fallout 3 is 4K/1440p with 60 FPS. Best time to revisit this gem!
byu/Eglwyswrw inXboxSeriesX

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu