Az Overwatch-rajongó Elon Musk elképesztő dologra kérte meg volt barátnőjét, Amber Heard-ot!

MOZI HÍREK – Egy új életrajzból kiderült, hogy a milliárdos Elon Musk megkérte volt barátnőjét, Amber Heard-ot, hogy játssza el az Overwatch karakterét, Mercyt, amikor még együtt voltak.

 

 

Elon Musk mindig szerepel a hírekben egy-egy dolog miatt, legyen az a Twitter/X felvásárlása, a Facebook vezérigazgatójával, Mark Zuckerberggel tervezett harca, vagy akár csak a kedvenc videójátékairól például az Overwatch-ról – alkotott véleménye.

Magánélete még inkább nyílt könyvvé vált, miután szeptember 12-én megjelent egy új életrajz, a rendkívül frappáns „Elon Musk” címmel.

A szerző, Walter Isaacson, aki „man-child”-nak nevezte őt, két éven át követte a vezérigazgatót, exkluzív részleteket közölve, például egy másik különös gyereknevet. Isaacson emellett további betekintést engedett a játékszenvedélyébe. Ez többek között Musk szerelmi életével való kapcsolatát is érintette.

A könyv szerint Elon az akkori barátnőjét, a színésznő Amber Heard-ot kérte meg, hogy cosplayelje el neki az Overwatch karakterét, Mercy-t. A férfi állítólag akkor kérte meg a lányt, amikor a DC Aquaman című kasszasikerfilmjének forgatásán jártak. A filmben Heard alakította a női főszereplőt.

Isaacson csak annyit mondott, hogy miért akarta, hogy Amber beöltözzön Mercy karakterének, hogy Heard az Overwatch hősére emlékeztette őt, de részletekbe nem bocsátkozott. Úgy tűnik, még maga Musk is látta az Amber cosplayje körüli felhajtást. Úgy döntött, hogy közvetlenül válaszol a Dexerto tweetjére, hogy megerősítse. Még egy fotót is megosztott magáról a cosplayről!

A tech-milliárdos válaszai természetesen nagy sikert arattak, több ezer lájkkal, mivel a rajongók még tovább dicsérték a cosplay-t Amber és a ruházat hasonlósága miatt.

Mercy karaktere egy őrangyal, aki a békét segíti elő, erős támadó és gyógyító képességekkel egyaránt rendelkezik. A támadó és védekező képességek egyensúlya miatt még mindig az Overwatch 2 játékosok egyik legnépszerűbb választása. A cikk írásakor Elon nem fejtette ki bővebben, hogy miért éppen Mercy-t választotta. Amber Heard sem foglalkozott az életrajzban szereplő állításokkal.

Musk Ben Affleckkel együtt szintén a sok híresség között volt, akik részt vettek a 2023-as Valorant bajnokságon.

Forrás: X

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu