Butcher’s Crossing: Nicolas Cage újabb elképesztő alakítása sokkolni fogja a közönséget! [VIDEO]

MOZI HÍREK – Nicolas Cage egy kopasz, mániákus bivalyvadászt alakít a hamarosan bemutatásra kerülő westernfilm, a Butcher’s Crossing első hivatalos trailerében.

 

 

Nicolas Cage teljesen kopasz és kellően komisz a Butcher’s Crossing első hivatalos trailerében. A filmet Gabe Polsky rendezte, aki ezzel a filmmel debütál a narratív játékfilmek műfajűban. John Edward Williams 1960-ban megjelent azonos című regénye alapján készült. A szereplők között feltűnik még A fehér lótusz 1. évadának sztárja, Fred Hechinger. Továbbá Jeremy Bobb, Xander Berkeley, Rachel Keller és az Oscar-jelölt Paul Raci.

A Saban Films hétfőn tette közzé a Butcher’s Crossing első hivatalos trailerét. Nézd meg a cikk végén!

A trailerben Hechinger egy a Harvardról kikerült fiatalembert alakít, aki nyugatra indul, hogy egy nagyra törő bölényvadászatra induljon egy Miller nevű megszállott vadásszal, akit Cage alakít.

A vadászat során Miller több bölényt öl meg, mint amennyit meg tudnak nyúzni, és egyre inkább elborul.

 

Mit lehet tudni a Butcher’s Crossingról?

 

Mind a Butcher’s Crossing első pillantfelvétele alapján, amely Nicolas Cage borotvált fejét mutatta, mind az új trailer alapján úgy tűnik, hogy a western egy újabb vad és őrült szerep lesz a színész számára. A karakter borotvált fejéhez Cage egy meglehetősen váratlan forrásból, Michael Jordanből merített ihletet. Valamint talán egy sokkal inkább magától értetődő forrásból is. Marlon Brando Kurtz ezredeséből, az Apokalipszis mostból.

A Cage újabb rejtélyes alakításával az eredmény egy megrázó western lesz, amely az ambíció természetét vizsgálja, amely a rendező szerint pusztító erő volt az amerikai történelem során.

Bár a Butcher’s Crossing csak október 20-án kerül az amerikai mozikba, a filmet már a hónap elején bemutatták a Torontói Filmfesztiválon is. Általában kedvező kritikákat kapott, aminek eredményeként a Rotten Tomatoes-on 72 százalékos értékelésen áll a cikk írásakor. Sokan egyetértenek abban, hogy a film egy szolid western, amely főszereplője miatt kell, hogy felhívja magára a figyelmet. Ám nagyrészt nem birkózik meg a forrásanyagban jelen lévő mély filozófiai gondolatokkal. Ahogy a Butcher’s Crossing trailer is kiemeli, a kritikusok „új western mesterműnek”, „gyönyörűen felvettnek”, „tagadhatatlanul kielégítőnek” és „a pokolba vezető utazásnak” is nevezték a filmet.

Forrás: YouTube

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu