Jamie Lee Curtis csak egy feltétellel szállna be a Netflixes One Piece második évadába!

MOZI HÍREK – Jamie Lee Curtis reagált a rajongók Netflixes One Piece-beli szereposztási ötletére, és megerősítette, hogy harcolni fog Doctor Kureha szerepéért, de egyetlen feltétellel.

 

Mielőtt az One Piece augusztus 31-én bemutatkozott volna a Netflixen, a franchise rajongói Curtisnek szánták Kureha karakterét. Az animében és a mangában Kureha egy öreg orvos, aki lélekben fiatal, és néhányan boszorkánynak is tartják. Sokan úgy vélik, hogy Curtis megjelenése és személyisége tökéletesen illik Kurehához. Curtis most válaszol a rajongók kérésére, hogy őt válasszák a One Piece második évadának szerepére.

Curtis az Instagramon válaszolt a rajongók kampányára a One Piece második évadához. Nagy örömére rajongóinak megerősítette, hogy tud a kampányról és „harcolni” fog a szerepért.

Van azonban egy feltétele annak, hogy ő is harcoljon Kureha szerepéért. Csak akkor lép be a harcba, ha az Amerikai Film- és Televíziós Producerek Szövetsége (AMPTP) tisztességes megállapodást köt a Televíziós és Rádiós Művészek Amerikai Szövetségével (SAG-AFTRA) és az Amerikai Írók Szövetségével (WGA), amelyek jelenleg sztrájkolnak Hollywoodban.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Jamie Lee Curtis (@jamieleecurtis) által megosztott bejegyzés

Bár sokan valószínűleg örülnek Curtis érdeklődésének Kureha iránt, a feltétele is nagyon fontos. A WGA és a SAG-AFTRA a stúdiók ellen sztrájkolnak, amelyek az AMPTP-t alkotják, mivel jobb bérekért, munkabiztonságért és a munkahelyükön az AI elleni védelmükért küzdenek. Azonban a tárgyalások eddig megtorpantak, mivel az AMPTP nem sikerült egyezséget kötnie. Curtis feltétele, hogy harcoljon az One Piece szerepéért a rajongók nagy kampánya közepette, segíthet az AMPTP-re gyakorolt nyomás növelésében.

Eközben a show önmagában is nyomást gyakorol az AMPTP-re. A show jelenleg az egyik legnagyobb a világon, ezért is újította meg a Netflix az One Piece-t a második évadra csak két héttel a premier után. A megújítás azonban a sztrájk idején történt, ami hasznos lehet, mivel valószínű, hogy a Netflix folytatni szeretné legnépszerűbb sorozatának fejlesztését, ami a sztrájk alatt nem lehetséges. Ráadásul a közönség egyre türelmetlenebb lenne a stúdiókkal, ha az One Piece második évadát a sztrájk miatt halasztanák.

Az One Piece producerei szerint a második évad 12-18 hónapon belül jelenhet meg. Ahogy korábban is említettük, a sztrájk az egyetlen fő akadály az előállítás és a kiadás útjában. Ugyanakkor az izgalom csak nő a második évad iránt, Tony Tony Chopper érkezését pedzegetik, és Curtis csatlakozásának lehetősége is fennáll. Bár az One Piece csak egy sorozat, hatalmas népszerűsége növeli a második évad iránti nyomást, jelezve az AMPTP-nek, hogy gyorsan tisztességes megállapodást kell kötnie.

Forrás: ScreenRant

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu