Rambo 6 a láthatáron? A producerek biztató, de óvatos információval álltak elő

MOZI HÍREK – A producerek kifejtik, milyen körülmények között készülhet el a Sylvester Stallone főszereplésével készülő sorozat következő része, a Rambo 6.

 

Sylvester Stallone, akit az előző Rambo film, a „Rambo: Utolsó vér” című alkotásban véresen és mogorván láthattunk, nem zárta ki, hogy ismét eljátszhatja a legendás karaktert.

A producerek pozitív, de óvatos hírekkel álltak elő a Rambo 6 kapcsán, elmondva, hogy elképzelhető egy újabb film, de bizonyos feltételeknek eleget kell tenni. Stallone 1976-os „Rocky” sikerét követően 1982-ben mutatkozott be egy másik emblematikus karakterrel, John Rambóval, egy megkeseredett és erőszakos Vietnam veteránnal az „Első vér” című filmben. Akárcsak Rocky Balboa karaktere, Rambo is visszatérő elem volt Stallone karrierjében, a legutolsó film, a „Rambo: Utolsó vér” pedig 2019-ben látott napvilágot.

Viszont elképzelhető, hogy Rambo 2019-ben nem utoljára harcolt, állítja Kevin King-Templeton és Les Weldon producerek. Az új, Stallone által vezetett akciófilm, az „Expendables 4” kapcsán a Coming Soon-nak adott interjúban beszéltek arról, hogy mennyire életképes még a színész ikonikus karakterének újjáélesztése, és jelezték, hogy nyitottak az ötletre, de bizonyos feltételeknek eleget kell tenni. Weldon kijelentése alapján: „Ha a rajongók igénylik, mi leszünk az elsők, akik belevetik magukat, ahogy az Expendables-nél is történt. Néha Kevin és én azt mondjuk, ‘nem tudom, lesz-e még egy’, aztán jön az igény, a kereslet, és az emberek kérdezősködnek.”

Valóban előfordulhat, hogy a rajongók és a finanszírozók mindketten szeretnének egy újabb Rambo folytatást, ami arra ösztönözheti a producereket, hogy fejlesszenek egy ilyen projektet. Hogy a film főszerepét Stallone játssza-e, az egy másik kérdés. 77 évesen lehet, hogy már túl idős egy akcióhős szerepéhez. Természetesen lehetne használni az öregedés elleni technológiát, ahogyan azt Harrison Ford esetében tették az „Indiana Jones és a Végzet Sorsa” című filmnél, de az ilyen technológia drága, és a Rambo 6-nak nincs Disney finanszírozása mögötte.

Egy fiatalabb Rambót bemutató előzményfilm is lehetőségként merült fel, ahol egy új színész alakítja a karaktert az „Első vér” előtti időszakban. Stallone is beszélt erről a lehetőségről, és egy olyan ötletet vetett fel, amely a karakter korai életét és a Vietnam-ban szerzett traumatikus tapasztalatait mutatná be. Az idősebb változatot már méltóképpen elbúcsúztatták az „Utolsó vér” című filmben, így a legjobb döntés lenne a karaktert ott hagyni a történet szempontjából. Azonban úgy tűnik, hogy ha a rajongók és a pénzemberek egy újabb részt szeretnének, a producerek készen állnak a Rambo 6 elkészítésére, és az egyik vagy másik módon feltámasztják a karaktert.

Forrás: Coming Soon

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Tag Cloud

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu