PS Plus: kiszivároghattak az ingyenes októberi játékok?!

A 2023. októberi három ingyenes PS Plus-játék közül kettő még a hivatalos bejelentés előtt kiszivároghatott az interneten.

 

 

Úgy tűnik, hogy a The Callisto Protocol és a Farming Simulator 22 is része lesz a PS Plus 2023 októberi ingyenes kínálatának. Bár vannak kivételek a szabály alól, a PlayStation Plus-előfizetők általában minden hónap utolsó szerdáján számíthatnak arra, hogy a Sony bejelenti a következő adag ingyenes játékot. A Sony várhatóan az októberi ingyenes játékok esetében is tartja magát ehhez a sémához. Ami azt jelenti, hogy a hivatalos bejelentés szeptember 27-én, szerdán – vagyis a mai napon – várható.

Míg a rajongóknak minden hónap utolsó szerdájáig kell várniuk a hivatalos ingyenes PS Plus-játékok bejelentésére, a felhozatalt általában a Dealabs szivárogtatja ki idő előtt.

Ez volt a helyzet a 2023 szeptemberi ingyenes PS Plus-játékok esetében is. Az előfizetők már a rendes leleplezés előtt értesültek a várható játékokról. Most úgy tűnik, hogy pontosan ugyanez történt a 2023 októberi ingyenes játékokkal is.

A Dealabs szerint a The Callisto Protocol és a Farming Simulator 22 lesz a három ingyenes PS Plus játék közül kettő 2023 októberében. A The Callisto Protocol egy sci-fi túlélő-horror játék, amelyet a Dead Space franchise szellemi utódjaként harangoztak be. Míg a Farming Simulator 22 címe mindent elmond a rajongóknak, amit a játékról tudni kell. Mivel a The Callisto Protocol egy horrorjáték, ezért Halloween alkalmából is jó választás, és az előfizetők október 3-tól, keddtől kezdve igényelhetik digitális könyvtáraikba.

 

Ingyenes PS Plus játékok október 2023-as listája

  • Farming Simulator 22
  • The Callisto Protocol

 

A The Callisto Protocol vegyes kritikákat kapott megjelenésekor. A játék egyes elemei nagy dicséretet érdemeltek, különösen a lények dizájnja és az intenzív ellenséges összecsapások. Azonban kritizálták, hogy a Dead Space-től származik, és hogy hiányzik belőle néhány fontos funkció. Például a New Game+ mód.

A The Callisto Protocol megjelenés utáni frissítései sokat tettek azért, hogy fontos funkciókat adjanak hozzá a játékhoz, és figyelembe vegyék a rajongók visszajelzéseit, így a játéknak sokkal jobbnak kell lennie, mint a 2022 decemberi megjelenésekor volt.

Az azonban sokatmondó, hogy a The Callisto Protocol máris egy olyan szolgáltatáshoz érkezik, mint a PlayStation Plus. Pedig még egy éve sem jelent meg. Ennek oka lehet, hogy a The Callisto Protocol nem teljesítette az eladási elvárásokat. Ám az is lehet, hogy ez független ettől. Ettől függetlenül úgy tűnik, hogy a PS Plus előfizetők hamarosan kipróbálhatják a játékot.

Forrás: Dealabs

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu