Lords of the Fallen: nyolc percnyi áttekintés [VIDEO]

A Hexwork és a CI Games (leánykori nevén City Interactive) játékából igyekszik a lengyel kiadó egy meggyőző bemutatót csinálni. Kérdés, hogy összejött-e nekik.

 

Augusztus végén ezt írtuk a játékról: „A Lords of the Fallen egy epikus RPG-kalandot mutat be egy hatalmas, összefüggő világban, amely több mint ötször nagyobb, mint az eredeti játéké. A legkegyetlenebb zsarnokság korszaka után a démonisten, Adyr végre legyőzetett, de az istenek nem buknak el örökre. Most, évezredekkel később Adyr feltámadása közeleg. A legendás Sötét Keresztes lovagok egyikeként utazhatunk az élők és a holtak birodalmában egyaránt ebben a hatalmas RPG-élményben, amely hatalmas bossfightokat, gyors, kihívásokkal teli harcokat és mély, magával ragadó történetmesélést kínál. Vajon a mi legendánk a fényé lesz, vagy a sötétségé? Merjünk reménykedni.

Utazzunk át két kiterjedt, párhuzamos világon az Adyr megdöntésére irányuló epikus küldetésünk során. Míg az élők birodalma a maga brutális kihívásaival áll szemben, a holtak rémálomszerű birodalmában mérhetetlen borzalmak leselkednek ránk. Teljes mértékben testre szabhatjuk karakterünk megjelenését a vizuális lehetőségek széles skálájából, mielőtt kiválasztanánk a kilenc karakterosztály egyikét. Bármelyik indulási utat is választjuk, fejlesszük a játékstílusunkhoz igazítva a statok, fegyverek, páncélok és varázslatok fejlesztésével. Csak azok reménykedhetnek a túlélésben, akik elsajátítják a mély, taktikai harcot. Válasszunk a száz egyedülállóan brutális fegyver közül, vagy váltsuk fel a fémet a mágiára az arcane pusztító támadásaival.

Élvezzünk a kiterjedt, egyjátékos kampányt egyedül, vagy hívjunk meg valakit, hogy csatlakozzon a kalandunkhoz a megszakítás nélküli online co-opban, de más birodalmak hősei is betörhetnek (=Souls-féle invázió), és be is fognak törni. A lámpásunk rendelkezik azzal az istentelen erővel, hogy átkelhess a világok között. Keressük meg az elfeledett helyeket, hogy mesés kincseket ássunk elő, és még az ellenségeink lelkét is manipulálhatjuk így. Ha elbukunk az élők világában, támadjunk fel újra a holtak világában. Így lesz utolsó esélyünk, hogy visszatérjünk az élők közé, miközben mindenféle pokoli teremtmény száll ránk.”

A Lords of the Fallen (ami ugyanazzal a névvel rendelkezik, mint a 2014-es első rész, mert tényleg divat lett, hogy azonos néven fut a franchise több része is) október 13-án jelenik meg PlayStation 5-re, Xbox Series-re, illetve PC-re (Steam).

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu