Mortal Kombat 1: Hogyan jelezheti Kenshi tornyának végjátéka Sonya Blade és Kano érkezését

A MK1 Tower befejezései végjátékai kielégítő epilógusokat biztosítanak minden karakter számára, és Kenshi-é talán előrevetíti két rajongói kedvenc harcos érkezését.

 

A Mortal Kombat 1 kampányában sok ismert arcot láthatunk egészen más körülmények között, mint amit a rajongók megszoktak. Scorpion és Sub-Zero testvérek, Raiden egyszerű földműves, Johnny Cage pedig egy küszködő színész, aki közel áll a végéhez. Amikorra a kampány befejeződik, sok ezen ikonikus harcosok közül sokan átéltek olyan döntő küzdelmeket, amelyek a korábbi kanonizált történeteket idézik meg, de még mindig világos, hogy a jövőjük bizonytalan. Ha a játékosok azt szeretnék tudni, mi várható a Mortal Kombat 1 játékosfelhozatalára, csupán be kell fejezniük a játék tornyait és meg kell nézniük minden karakter végjátékát.

Az MK1 Tower befejezései nagy jelentőséggel bírnak egy esetleges folytatás szempontjából, mindegyikük egy-egy epilógusként szolgál minden harcos számára. Míg sokuk jelentősen befolyásolhatja a NetherRealm jövőbeli történetmesélését, egy torony végjáték is előkészítheti a potenciális DLC harcosokat. Ez Kenshi Takahashi végjátéka lenne, aki nagy veszteséget szenved el, de MK1-ben nagy hatalomra is szert tesz. Egy olyan lépésben, amely összeköttetést teremt a korábbi MK mitológiával, Kenshi tornya végjátéka jelezheti a rajongók kedvencei, Sonya Blade és Kano hozzáadását mint DLC harcosokat egy jövőbeli Kombat Packban.

 

Kenshi tornya végjátékának magyarázata

 

Kenshi MK1-es tornya végjátéka azzal veszi kezdetét, hogy a vak kardforgató azon célja felé halad, amelyet a kampány elején tűzött ki maga elé: helyreállítani családja nevének becsületét. Amikor a Yakuza ellen harcol, Kenshi egy olyan szövetségest talál, akivel sok MK rajongónak ismerősnek kellene lennie. Jackson Briggs, akit általában Jax-ként ismernek, csatlakozik Kenshihez, hogy együtt harcoljanak a banda ellen. Jax csak rövid ideig dolgozik együtt Kenshivel, de ez megváltozik, amikor Shang Tsung megpróbálja ellopni Kenshi kardját Jax szeme láttára. Ezen a ponton találkozik először Jax a Föld birodalmon kívüli világgal, és ez motiválja őt egy kormányügynökség létrehozására, amely foglalkozik ezen felfedezéssel.

Miután Kenshi mindent elmesél Jaxnek az Outworldről, amiről Briggs azt hitte, hogy csak Johnny Cage filmjeihez találták ki, meggyőzi az FBI-t, hogy indítsák el az Outworld Nyomozó Ügynökséget. Munkát ajánl Kenshinek az OIA-nál, amit Kenshi elfogad, kijelentve, mennyire fontos becsületes életet élni. Ez az új ügynökség emlékeztet a Speciális Erőkre, amely korábbi MK játékokban is kiemelten szerepelt, mint egy olyan csoport, amelynek feladata a más világbeli fenyegetések kezelése. Ezen ügynökség bemutatásával van Sonya Blade-nek és Kano-nak a legnagyobb esélyük arra, hogy a jövőbeli DLC-ként bekerüljenek az MK1-be.

 

Hogyan jelenhetnek meg Sonya Blade és Kano az MK1-ben

 

A Mortal Kombat 1 már rendelkezik az első Kombat Csomagjával, de lehetőség lehet egy második Kombat Csomagban is Sonya Blade-nek és Kano-nak. Most, hogy létrejött az OIA, Sonyát bevezethetik mint az ügynökség új tagját, aki szorosan együtt dolgozik Jax-szel és Kenshi-vel. Kano betöltheti megszokott szerepét, mint a Fekete Sárkány vezetője, okozva bajokat az OIA-nak, amint Outworldbeli zavargásokat vizsgálnak. Ha az MK1 nem tartalmaz történeti DLC-t Sonya-val és Kano-val, akkor lehet, hogy nem kapnak nagy kibontást, de ikonikus MK harcosokként valószínűleg nem is lenne rá szükség.

A Mortal Kombat 1 Sonya Blade-et és Kano-t cameo harcosként mutatja be, de már van precedens arra, hogy a cameok átkerüljenek a játék harcosai közé. Nehéz most megmondani, hány Kombat Csomagot kap az MK1, nem beszélve arról, hogy kik lesznek bennük, de sok régi rajongó valószínűleg örülne, ha Sonya és Kano is bekerülne az akcióba. Kenshi tornya végjátéka már utat nyitott a harcosok számára a kánonba való beilleszkedéshez, most már csak azon múlik, hogy a NetherRealm úgy dönt-e, hogy bővíti Tűzisten Liu Kang új korát Sonya és Kano bevonásával.

A Mortal Kombat 1 már elérhető PC-n, PS5-ön, Switch-en és Xbox Series X/S-en.

Forrás: GameRant

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu