Susmákol a Sony: hol van a Star Wars: Knights of the Old Republic Remake?

A Sony nagyon gyanús ezzel a projekttel kapcsolatban. Talán ki kellene állni a közönség elé, hogy bemondják, mi a helyzet.

 

2021 szeptemberében, tehát már két éve, hogy debütált a Star Wars: Knights of the Old Republic Remake első videója. Azóta ez priváttá lett állítva, és bár már ez a lépés is gyanús, a rá vonatkozó tweetek is el lettek távolítva! A 2003-as játék konzolon először PlayStation 5-re jelenne meg, de a Disney, pontosabban a LucasFilm Games megerősítette azt is, hogy PC-re is el szeretnék hozni a játékot. Tavalyig nem is hallottunk utána a projektről, és akkor is egy pletyka bukkant fel: állítólag meghatározatlan ideig elhalasztották, és az Embracer Group pénzügyi eredményei miatt a projektet fejlesztő Aspyr Media el lett távolítva a fejlesztői pozícióból…

@Crusader3456 a Twitteren azt írta, hogy a 2021-es PlayStation Showcase-ben bár ott van a videó, de a különálló trailert a Sony elrejtette. A tweeteket pedig nemrég törölte a Sony, ugyanis a Google cachelte azokat (elég a keresőbe beírni, hogy „Knights of the Old Republic twitter.com/playstation”; a link le lett mentve, de törölt hibaüzenetet kapunk csak). 2022-ben archiválva is lett a tweet, tehát nem kitaláció, amiről beszámolunk: valami történik.

A Sony még nem is indokolta meg, hogy miért tüntette el a nyomokat a Star Wars: Knights of the Old Republic Remake-ről, és a céget ismerve végig kussolni is fognak ezzel kapcsolatban. Azt hiszik, hogy a szőnyeg alá lehet söpörni az egészet, de rá kellene jönniük, hogy ez lehetetlen, mert az internet nem felejt és árgus szemekkel figyel. Vagy a Sony-nak, vagy az Embracernek, vagy a Disney-nek ki kell állnia a közönség elé, hogy bemondják, mi a helyzet. Lehet, hogy más fejleszti a projektet. Lehet, hogy más irányt vttek fel a játékkal.

Csak találgatni tudunk, és ez az egész helyzetben a legszomorúbb.

Forrás: WCCFTech

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu