EA Sports FC 24: döbbenetes kritikákat kap a játék – ezt mi sem gondoltuk volna!

Az EA Sports FC 24-et olyan negatív kritika-cunamit kap a nyakába, amilyet ritkán látott a világ.

 

 

Az EA Sports FC 24-et olyan kritika-támadás alatt áll, ami mindenkit megdöbbentett. Egyes rajongók rendkívül alacsony értékelést adnak neki online, hogy megosszák csalódottságukat. Az EA Sports FC 24 az EA Sports által készített futballjátékok új generációját indítja, mivel a sorozat címében már nem szerepel a FIFA név.

A változás ellenére az EA Sports FC 24 minden olyan játékmenetbeli funkciót, módot és mechanikát tartalmaz, amelyek a korábbi játékokat is meghatározták.

A FIFA 23-ra építve néhány hasznos életminőségi fejlesztést is tartalmaz. Például azt, hogy a játékosok automatikusan válthatnak a választható pozíciók között anélkül, hogy külön fogyó kártyára lenne szükségük. Most úgy tűnik, hogy a rajongók problémákat tapasztalnak az EA Sports FC 24-ben. Ugyanis egyes felhasználók rendkívül alacsony értékelést adtak neki az interneten.

A játék felhasználói értékelése mindössze 2,2 a Metacriticen. Ez jóval alacsonyabb, mint a PS5-ös verzió 76-os kritikai pontszáma. A felhasználói vélemények számos problémára hívják fel a figyelmet. Az EA Sports FC 24 esetében a korábbi játékoktól való eltérések hiánya az egyik legnagyobb panaszforrás. Egyes játékosok számos hibát is tapasztaltak a játékban. Míg néhány felhasználónak az AI-val, az irreális játékmenettel, a fizikával és számos más szemponttal is problémái vannak.

A Steamen a játék több mint 3000 értékelésből „vegyes” összesített értékelést kapott. A felhasználói vélemények 54%-a pozitív. A Steam-felhasználók megemlítették, hogy különböző hibákba ütköztek a játékban. Néhány játékos szerint optimalizálási problémák is vannak.

Sok játékos arra is rámutatott, hogy az EA Sports FC 24 a névváltoztatás ellenére ugyanaz a játék, mint a FIFA 23, és számos rajongó megbánta a vásárlást.

Úgy tűnik, néhány rajongó arra számított, hogy az EA drasztikus fejlesztéseket fog végrehajtani a játékban. Ezért csalódottak a kiadásban végrehajtott változtatások száma miatt. Továbbá úgy tűnik, hogy az új címben van néhány említésre méltó hiba. A felhasználók összeomlásokba is ütköztek.

A FIFA-sorozat korábbi részei a múltban kaptak már hasonló kritika-támadást. Hiszen a FIFA 23 mindössze 2,5-ös értékelést kapott a Metacriticen. Úgy tűnik tehát, hogy az EA Sports FC 24 megjelenésével újjáéledt ez a kritikabomba-trend. Érdekes lesz látni, hogyan változik a felhasználói pontszám, ahogy egyre több rajongó kezébe kerül a játék.

Forrás: Metacritic, Steam

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu