Assassin’s Creed Mirage: hatalmas kéréssel fordult a Ubisoft a leendő játékosokhoz!

A Ubisoft nagy kéréssel fordul a játékosokhoz, akik az Assassin’s Creed Mirage-ra várnak, amely ezen a héten jelenik meg minden platformon.

 

 

Arra kérte a rajongókat a Ubisoft csapata, hogy ne áruljanak el spoilereket az Assassin’s Creed Mirage-ról. A játék eredeti megjelenési dátum október 12. lett volna. Azonban a Ubisoft meglepte a rajongókat azzal, hogy bejelentette: október 5-én, egy héttel korábban fog megjelenni.

Az Assassin’s Creed franchise a Ubisoft koronaékszere, és a sikerre való tekintettel mindig nagy a várakozás egy-egy új cím megjelenése körül.

Ráadásul a Ubisoft az Assassin’s Creed Mirage esetében visszatér a franchise gyökereihez, ami a játékosok elvárásait is felfokozta. A játék Basim, a tolvajból lett Assassin történetét követi, aki Roshan mentorálása alatt csatlakozik a rendhez. Több elmélet is utal arra, hogy Basim kapcsolatban áll az Assassin’s Creed egyik legrégebbi főhősével, Ezio Auditore-ral. Bár ezek hitelessége csak akkor fog megerősítést nyerni, ha a játék mindenki számára elérhetővé válik, a Ubisoft arra kérte a rajongókat, hogy tartózkodjanak a játék történetével kapcsolatos jelöletlen spoilerek megosztásától.

Ezt az üzenetet a hivatalos Assassin’s Creed fiók tette közzé a Twitteren. Emlékeztette a játékosokat a játék közelgő érkezésére, és egyben felhívást intézett, hogy mások is megtapasztalhassák a spoilermentes megjelenést. Szerencsére az Assassin’s Creed Mirage eddig nagyrészt spoilermentes volt. Csupán néhány pletyka és kiszivárgás bukkant fel időnként. Mivel azonban a megjelenés dátuma már csak pár napra van, a játékosoknak érdemes óvatosan böngészniük a közösségi média platformokat. Ugyanis bármikor felbukkanhatnak spoilerek.

A Ubisoft visszahozza a rajongók által kedvelt funkciókat a franchise régebbi játékaiból. Például a Social Stealth funkciót. Ez lehetővé teszi a játékosok számára, hogy a tömegben elvegyülve elhaladjanak az ellenség mellett. Továbbá visszahozza a klasszikus Bench Assassination funkciót is. Ez garantálja, hogy észrevétlenül hallgatózzanak a célpontok után. Az érkező másik népszerű funkció az Outfit Dyeing, amely nagy sikert aratott a rajongók körében, amikor először az Assassin’s Creed 2-ben és a Brotherhoodban bevezetésre került.

Hogy a játékosok újra átélhessék a franchise legelső címének élményét, a Mirage lehetővé teszi majd azt is, hogy a játékosok az Assassin’s Creed 1-hez hasonlóan kék-szürke szűrővel játsszák a játékot.

A nosztalgikus funkciók mellett a Mirage néhány új funkcióval is bővül, amelyeket a játékosok már most izgatottan várnak. Ezek egyike a History of Baghdad funkció, amely lehetővé teszi a játékosok számára, hogy többet tudjanak meg az Assassin’s Creed Mirage helyszínéről. Bár a játékosok nem örülnek a játékban található mikrotranzakcióknak, ami a mai játékiparban már megszokottá vált.

Forrás: X

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu