Brutális kooperatív játék érkezett az Xbox Game Pass kínálatába!

A Microsoft ismét frissíti Xbox Game Pass előfizetési szolgáltatását, ezúttal egy kooperatív lövöldözős játékkal bővítve az előfizetők számára.

 

 

A Microsoft ismét frissítette az Xbox Game Pass előfizetéses szolgáltatásán keresztül elérhető játékok választékát. Ezúttal egy kooperatív játékkal rukkoltak elő, a Warhammer 40,000: Darktide formájában. A Warhammer 40,000: Darktide a Game Pass keretében debütál Xbox konzolon. Így vitathatóan még mindig az első nap játékának minősíthető, habár valójában már körülbelül egy éve elérhető PC-n.

A Warhammer 40,000: Darktide először tavaly jelent meg PC-re. Eredetileg az volt a terv, hogy a játék egyszerre jelenik meg PC-n és konzolokon, de az Xbox Series X verzió végül késett.

A PC Game Pass vagy Xbox Game Pass Ultimate előfizetéssel rendelkezők már eddig is játszhattak a Warhammer 40,000: Darktide-dal PC-n az előfizetésükön keresztül, de most végre az Xbox játékosok is beszállhatnak a játékba.

A Warhammer 40,000: Darktide már az összes Game Pass-szintre elérhető. A Darktide egy kooperatív lövöldözős játék, amely a népszerű Warhammer 40K univerzumban játszódik. A PC-s verzió vegyes kritikákat kapott, amikor először megjelent. Ám azóta olyan frissítések jelentek meg a játékhoz, amelyeknek köszönhetően most jobb élményt kell nyújtania, mint egy évvel ezelőtt. Meg kell jegyezni, hogy a Warhammer 40,000: Darktide egy next-gen játék. Míg a játéknak van egy natív Xbox Series X verziója, amivel játszhatunk, addig Xbox One megfelelője nincs.

Ennek ellenére technikailag még mindig lehetséges, hogy az Xbox One játékosok játszhassanak a Warhammer 40,000: Darktide játékkal. Legalábbis, ha feliratkoztak a Game Pass Ultimate szolgáltatásra. Történetesen a Warhammer 40,000: Darktide bekerült az Xbox Cloud Gaming kezdeményezésébe! Ez azt jelenti, hogy a régebbi hardvereken is játszható a felhőn keresztül.

Lehet, hogy ez nem a játék ideális módja, de a semminél mindenképpen jobb azoknak, akik még nem frissítettek a legújabb Xbox-konzolokra.

A Game Pass előfizetők még néhány játékra számíthatnak, amikor a 2023. októberi újdonságok első hullámára kerül sor. A 2023. októberi újdonságok közül a Forza Motorsport című versenyjáték lesz a mérvadó. Ez október 10-én jelenik meg. A Forza-t október 12-én a From Space követi, míg a Like a Dragon: Ishin október 17-én csatlakozik a Game Pass-kínálathoz. Az Xbox Game Pass 2023 októberének második felében további játékokkal bővül, és ebben a hónapban néhány játék is kikerül a szolgáltatásból.

Forrás: Xbox.com

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu