Így festhet majd Jason Momoa az Aquaman 2-ben?! Leleplezték az új szuperhős-ruhát!

MOZI HÍREK – Jason Momoa Aquaman 2 jelmezéről új fotót publikált a DC képregényes előzményfilmje, Az elveszett királyság az X-en, így a rajongók részletesen megnézhetik a jelmezt.

 

 

Az Aquaman és az elveszett királyság 2023 vége felé kerül a mozikba. A rajongók már alig várják, hogy lássák, hogyan fog kinézni Jason Momoa a 2018-as sikerfilm folytatásában. Most a DC egy egyértelmű képet mutatott Momoa új ruháiról a következő részben, miközben bejelentette az említett film előzményeit.

A DC megosztott egy képet Momoa-ról, amint az új Aquaman-ruháját viseli, miközben bejelentették az előzmény-képregényt, amelyet a jobb kontextus érdekében a közelgő Aquaman-folytatás előtt is el lehet olvasni.

Emellett megemlítették azokat is, akik segítettek Momoa új Aquaman-ruhájának elkészítésében a közelgő filmhez.

A DC hivatalos X fiókja tette közzé a képet Momoa új Aquaman-ruhájáról, miközben bejelentette a hírt. A ruha, amit Momoa Aquamanje visel, sokkal sötétebb, mint a klasszikus arany és zöld ruha, amit a képregényekben és a korábbi DCEU-filmekben viselt.

Lehetséges, hogy ez a sötétebb ruha álcázás, vagy más szóval egy lopakodó ruha. Ugyanis Aquaman az ideje nagy részét a víz alatt tölti. Ez a sötétkék ruha segítené őt abban, hogy észrevétlenül közlekedjen a víz alatt, ami befolyásolhatja a film cselekményének előrehaladását. A képregényrajzok alapján úgy tűnik, hogy Aquaman az első film egyik antagonistája, Black Mantra ellen fog harcolni. Persze a testvére és örök ellensége, Orm király mellett.

Az egyetlen probléma azonban az, hogy az Aquaman 2 tesztvetítéseiből származó jelekből kiderült, hogy a rajongóknak nem tetszik, merre tart a második film.

Ez nem jó hír a DCEU-nak, amely már így is megbirkózott azzal, hogy a The Flash és a Shazam 2 nem hozta meg nekik a kívánt bevételt. Az Aquaman nagy siker volt, amikor 2018-ban kijött. Ám akkoriban a szuperhősfilmek a népszerűségük csúcsán voltak, ami azóta kicsit visszaesett.

Elismerés a DC-nek, hogy megpróbáltak hype-ot építeni a közelgő filmre azzal, hogy előzményképregényt készítettek. A rajongók több tartalmat kapjanak, hogy pontosan tudják, mi történik. Sajnos azonban lehet, hogy ez nem számít, ha a rajongók érdeklődése olyan mértékben csökkent, hogy az Aquaman és az elveszett királyság egy újabb bukás lesz számukra. Már az Aquaman 2 trailere körül is volt némi vita, és nem biztos, hogy ezen túljutnak. De legalább megpróbálják. Ezért elismerést érdemelnek.

Forrás: X

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu