Commandos: Origins: először indul harcba a banda [VIDEO]

A Claymore Game Studios és a Kalypso Media továbbra is megőrzi a valós idejű stratégiai alapokat, ám most eredettörténet formájában.

 

Egy olyan küldetésre választottak ki, amely az egész világ sorsát meghatározza. Legyünk tanúja a legendás második világháborús elit alakulat kezdeteinek a Commandos: Origins játékban. A franchise régóta várt folytatása visszavisz a valós idejű taktikai műfaj alapjaihoz. És azokba az időkbe, amikor Jack O’Hara (Green Beret, magyarul kb. Zöldsapkás) és öt társa találkozott, hogy megalakítsák a hírhedt egységet, amelyet olyan küldetések végrehajtására küldtek, amelyeket mások nem mertek elvállalni. A történelem legmeghatározóbb pillanatainak csendes árnyékában, ahol hősök születnek és legendák kovácsolódnak, egy új fejezet vár ránk.

Legyen szó merész rajtaütésről, titkos szabotázsról vagy bátor mentőakcióról, a Zöldsapkásnak, a harci mérnöknek, a mesterlövésznek, a sofőrnek, a tengerészgyalogosnak és a kémnek egyesítenie kell a képességeiket, hogy megfeleljenek a legnehezebb feladatoknak. A küldetés csak jól átgondolt tervezéssel és a lopakodás és a pusztítás okos kombinációjával teljesíthető, ami ennek az elit alakulatnak az egyedi képességeivel jár együtt. Az Északi-sarkvidék jeges síkságaitól Afrika hatalmas sivatagjaiig, Európa nyugati partjaitól a keleti frontig rajtunk múlik, hogy a csapatot sikerre vezesdük a nagy kockázatú küldetésekben a szabad világot fenyegető, egyre erősödő náci megszállás elleni harcban.

Használjuk ki a lehető legjobban a kommandósok egyedi képességeit, szivárogjunk be az ellenséges létesítményekbe, és csapjunk le rájuk ott, ahol a legjobban fáj nekik, mielőtt eltűnünk az árnyékban a kihívásokkal teli, valós idejű taktikai lopakodós játékban egy rendkívüli csapattal. Hat hírhedt karakterről van szó; mindegyiknek sajátos története van, akik egy rendkívüli harci erőt alkotnak (Jack O’Hara „a zöldsapkás”, Thomas „a harci mérnök” Hancock, Francis T. „a mesterlövész” Woolridge, Samuel „a sofőr” Brooklyn, James „a tengerészgyalogos” Blackwood és Rene „a kém” Duchamp).

A részletes, változatos és interaktív környezetek többféle megközelítést kínálnak a cél eléréséhez. Lopakodjunk, másszunk, vezessünk különböző járművekkel, vagy bújjunk el és lopakodjunk a küldetés sikeréhez vezető úton. A játék modern felhasználói élményt kínál; a precíz és intuitív vezérlés lehetővé teszi, hogy szakértői pontossággal irányíthassuk a kommandósokat. Koordináljuk az összetett akciókat, hogy legyőzhessük az erősen megerősített célpontokat. Játsszunk végig több mint tíz küldetést történelmileg hiteles második világháborús környezetben a kopár sarkvidéktől az afrikai sivatagig számos olyan alapvető és önkéntes céllal, amelyek teljes taktikai szakértelmet igényelnek. Kétfős, kooperatív játékmód is a rendelkezésünkre áll akár online, akár helyi osztott képernyős megoldással.

A Commandos Origins 2024-ben jelenik meg PlayStation 5-re, Xbox Series-re, illetve PC-re (Steam, Epic Games Store). Az Xbox Game Passon is ott lesz.

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu