Ghostwire: Tokyo – A Bethesda megosztó címét most INGYEN zsákolhatod be!

Az ingyenes játékok hullámán most a Bethesda egyik vitatott címét is megszerezheted nulla forintért, de csak egy rövid ideig. A Prime Gaming lehetővé teszi, hogy a Ghostwire: Tokyo című játékot díjmentesen kapd meg, természetesen, ha Prime vagy Prime Video előfizető vagy, mely előfizetés havidíja alig éri el az ezer forintot.

 

Egy kis csavar azonban van a történetben: a játékot az Epic Games Store-könyvtárunkba is hozzáadhatjuk, ha összekapcsoljuk a Prime-fiókunkat vele. Az ajánlat november 2-ig érvényes, szóval ha kíváncsi vagy a Ghostwire-re, és még nem próbáltad ki, most itt a lehetőség!

Az Epic Games Store és a Good Old Games után a Prime Gaming is csatlakozik az ingyenes játékok trendjéhez, és egy különleges ajánlat keretében lehetővé teszi a játékosok számára, hogy a Bethesda Softworks által kiadott és a Tango Gameworks által fejlesztett Ghostwire: Tokyo című játékot ingyenesen szerezzék meg. Az „ingyenes”, idézőjelben, mivel az ajánlat csupán az aktív Prime vagy Prime Video előfizetők számára érhető el, az előfizetési díj pedig alig haladja meg a havi ezer forintot. Az ajánlat november 2-ig érvényes, így ha még nem próbáltad ki a Ghostwire-t, most megteheted! Természetesen a játékot az Epic Games Store könyvtárunkba is hozzáadhatjuk, ha összekapcsoljuk a Prime-fiókunkat vele. A Ghostwire adatlapját itt találod, ahol beszerezheted ezt az ARPG-t.

A Ghostwire: Tokyo, melyet a The Evil Within fejlesztői készítettek, 2022-ben debütált PC-re és PlayStation 5-re, idén pedig Xbox Series X/S konzolokra is megérkezett. A történet szerint Tokiót démoni erők lepik el egy okkultista beavatkozása következtében, és az emberi lakosság gyorsan eltűnik a japán metropoliszból. A főhős, Akito egy súlyos autóbalesetet szenved az apokaliptikus események bekövetkezése előtt, de nem pihenhet, mert egy szellemmel kénytelen szövetséget kötni, hogy kiderítse, mi történt Tokióban. A nyílt világú akció-szerepjáték drasztikusan különbözik a The Evil Within játékmechanikájától, mivel ezúttal nem egy túlélőhorror élményben lesz részünk. A képesség- és tárgyfejlesztés adott, de a Ghostwire-ban a közelharc és a látványos összecsapások dominálnak, természetesen a japán mitológiai lényekkel való találkozásokkal együtt.

A játékot egyébként BadSector tesztelte és bár voltak hiányosságai, még így is belopta magát a szívébe: „A harc nem olyan jó, mint amilyen lehetett volna, és a történet elég átlagos (főleg az unalmas karakterek és főszereplő miatt), de mégis igazán élveztem a Ghostwire: Tokyo-vel töltött időt és őszintén szólva nem tudtam letenni, amíg be nem fejeztem.” 

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu