Riasztó üzenet sokkolja az Xbox konzol gamereit!

Számos Xbox konzol tulajdonosa számolt be arról, hogy bizarr írásos üzeneteket kapnak a kezdőképernyőjükön, kiegészítve egy zavaró betűtípussal az egész felhasználói felületen.

 

Különböző Xbox konzolok tulajdonosai jelentettek egy furcsa, riasztó hibát, amely egy „Mit akarsz csinálni?” üzenetet jelenít meg, és megváltoztatja a szöveget és a felhasználói felületet a műszerfalukon. Nem ez az első eset, hogy egy Xbox konzol feltűnő hibával küzd, de szerencsére ez a mostani ártalmatlan.

Az Xbox Series X és S az Xbox legújabb konzoljai. Együttesen az Xbox kilencedik generációs játékkonzolját jelentik, és idén júliusig több mint 21 millió darabot adtak el belőlük.

Ahogy arról a Pure Xbox beszámolt, számos játékos egy bizarr üzenetet észlelt a kezdőképernyőjén, amely megkérdezte tőlük, hogy mit szeretnének tenni, és lehetőséget adott arra, hogy kikapcsolják a konzoljukat vagy a vezérlőjüket, vagy újraindítsák a konzoljukat. A képernyőn megjelenő összes szöveget egy furcsa, ékezetjelekkel tarkított, pseudo-loc néven ismert betűtípus váltja fel, amely általában a játékos által választott nyelvre vagy régióra még le nem fordított szöveg helyőrzője. Ez a hiba nevezetesen az Xbox konzolokat érinti több generáción keresztül, beleértve a Series X-et és az Xbox One-t is.

Can anybody tell me what’s going on here? Why does it look this way?
byu/PlatyNumb inxboxone

Szerencsére ez a hiba nem befolyásolhatja senki játékmenetét vagy mentési adatait. Úgy tűnik, csak azoknak a játékosoknak a konzoljain van jelen, akik az Xbox Insider Programban vesznek részt, ami lehetővé teszi számukra, hogy mindenki más előtt kipróbálják az új funkciókat és firmware-frissítéseket. A hiba egy új frissítés eredménye, amely még nem készült el a kiadásra, de előzetes tesztelés alatt áll. Annak ellenére, hogy végső soron ártalmatlan, a szöveghiba leküzdésére a Pure Xbox azt javasolja, hogy a konzol „Report a Problem” funkcióján keresztül jelentsék a Microsoftnak, bár van rá esély, hogy már tudnak róla.

Mindenki követ el hibákat, így a videojáték-konzolok gyártói is. Egyetlen gamer számára sem túl felemelő, ha kedvenc konzolját bármilyen hiba éri, mivel ezek a mostanihoz hasonló apró kellemetlenségektől kezdve a mentési adatok törlésével járó bosszúságokon át egészen a konzol tönkretételével járó rémálmokig terjedhetnek, amelyeket néha már nem lehet orvosolni. Szerencsére ez a hiba nem egy „halál vörös gyűrűje”, és úgy tűnik, hogy az Xbox játékosok még egy jó darabig élvezhetik konzoljukat, még a betűtípus eltakarítása nélkül is.

Forrás: GameRant

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu