PlayStation Plus: Már most kiszivárgott, hogy milyen nyolc ingyenes játékra számíthatunk!

Még csak pár nap van hátra az októberi PlayStation Plus extra és prémium tier kínálatának hivatalos bejelentéséig, de a jól informált billbil-kun máris kiszivárogtatta a kínálat egy részét az interneten.

 

Az elmúlt napokban olyan pletykák láttak napvilágot, hogy a The Last of Us Part II a PlayStation Plus prémium szintre kerülhet, de ezt még nem erősítették meg. Mi arra számítanánk, hogy az extrán landol majd, de a játék kiemelt művészete már kiszúrásra került a prémium tier bannereken bizonyos területeken. Ha lemaradtál volna róla, most már megragadhatod az októberi essential tier felhozatalt, amely a The Callisto Protocolból, a Farming Simulator 22-ből és a Weird Westből áll. Ez némi előrelépés az elmúlt hónapokhoz képest, mivel a The Callisto Protocol az ideális PlayStation Plus-játékok közé sorolnám – egy olyan félig friss kiadás, amelyet még nem tudtál megnézni. Nos, október 11-én, szerdán kapjuk meg a teljes megerősített extra és prémium felhozatalt, de addig is billbil-kun kiszivárogtatott nyolc játékot, amelyek várhatóan benne lesznek.

A Dealabs beszámolója szerint ebben a hónapban az extra és prémium tier előfizetők a Gotham Knights, a The Dark Pictures Anthology: House of Ashes, a Disco Elysium: The Final Cut, Far: Changing Tides, Gungrave GORE, Elite Dangerous, Dead Island: Definitive Edition és Alien Isolation. Ez is előrelépésnek tűnik az elmúlt hónapokhoz képest. A Gotham Knights lehet, hogy egy elég átlagos játék, de ez az a fajta átlagos játék, amire sokan kíváncsiak.

Az Alien Isolation egy – szintén nem hibátlan, de nagyon hangulatos – horror a jól ismert Alien unverzumból, a Dead Island pedig: Definitive Edition órákig tartó, vérrel átitatott szórakozást nyújthat. Személy szerint az én legfőbb ajánlásom a kiváló Disco Elysium lenne: The Final Cut. Ez egy nyomozós RPG egy gyilkos rejtély megoldását bízza rád.

Ami billbil-kun megbízhatóságát illeti, a kiszivárogtató minden egyes hónapban igazat ad, így bár azt kell tanácsolnom, hogy vegyétek ezt egy csipetnyi sóval, teljes mértékben számítok arra, hogy a Sony néhány napon belül megerősíti ezeket a címeket.

Forrás: GamingBible

Spread the love
Avatar photo
This user hasn not filled out his biographical info.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu