A Twitter / X újabb nagy dobásra készül – több fajta új előfizetési szint jöhet?!

TECH HÍREK – A Twitter / X további előfizetési szinteken dolgozik, amelyek újabb előnyökkel járnak, például a hirdetések eltávolításának lehetőségével.

 

 

A Twitter vagy X sok mindenen ment keresztül, mióta Elon Musk felvásárolta. Bár a legtöbb felhasználó számára a platform nagyrészt ugyanaz maradt, mint korábban, sokan beszéltek arról, hogy az utóbbi időben történt néhány olyan változás, ami nem tetszik a közönségnek. Ennek ellenére a népszerűség még mindig töretlen. A felhasználók özönlenek a platformra, amikor új frissítés érkezik.

Egy új jelentés szerint Musk további szintek bevezetésével kívánja még tovább bővíteni a Twitter Prémiumot, köztük egy olyan szint bevezetésével, amely minden hirdetést felment, amivel szembe kell néznie.

Az X Premium, korábbi nevén Twitter Blue, hozzáférést biztosít néhány olyan exkluzív funkcióhoz, amely a normál felhasználók számára nem elérhető. Jelenleg csak egy szint van. Ez garantálja a hozzáférést a platform által kínált összes kedvezményhez. Ám ha hinni lehet az új változásnak, a több szint megléte egyszerűen lehetővé teszi, hogy a platform több előnyt biztosítson.

Az alkalmazásban található kód alapján a Twitteren mostantól három szint lesz. Hozzáférést kapunk a Premium Basic, a Premium Standard és a Premium Plus szolgáltatáshoz. Őszintén szólva ez nem hangzik jó húzásnak. Azonban úgy tűnik, Musk ezt akarja, így talán együtt kell élnünk vele.

Önmagában semmi baj nincs azzal, ha több szintet akar bevinni a rendszerbe. Azonban egyelőre nem látni, hogy miért kell több szintet bevezetni. Ha a Twitter jól teljesít a jelenlegi X Premiummal, nem látni okát annak, hogy további szinteket hozzunk be. Ha mégis több szintet akar bevezetni, akkor azokat ennek megfelelően kell elnevezni. Egy másik dolgot is meg kell jegyezni. Egyelőre csak arról van tudomásunk, hogy ezek a szintek a hirdetésekről fognak gondoskodni. Nem tudjuk, hogy más extrákat is kínálnának-e, és ha igen, azokból ki profitál majd jobban: a felhasználók, vagy Elon Musk…?

Forrás: X

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu