Elon Musk „eltűnt” a Cyberpunk 2077 „Corpo” intrójából, miközben a quest designer szerint egyébként sem ő volt ott!

„Ki találta ki ezt a marhaságot?!”

 

A Cyberpunk 2077 legújabb verziójában egy alig észrevehető változtatást hajtottak végre egy hátteri NPC modelljén az üzleti előzménysorozatban. Egyesek úgy vélik, hogy az eredeti modell Elon Musk híres személyiségnek lett volna a kis beugrója a játékban.

Walter Isaacson nemrégiben megjelent életrajza szerint, a világ leggazdagabb embere, Musk, személyesen látogatott el a CD Projekt irodájához, egy 200 éves fegyverrel a kezében, és egy kameószerepet követelt magának a Cyberpunk 2077-ben. Azonban ez még nem jelenti azt, hogy ténylegesen be is került a játékba.

Amikor egy Twitter felhasználó előtte-utána képernyőképeket osztott meg azzal a panasszal, hogy „Istenem, eltávolították az Elon Musk beugró jelenetet a Cyberpunk 2077 Corpo bevezetéséből”, Patrick K. Mills, a fő küldetéstervező, nem tudta magát visszatartani a hozzászólástól.

„Ez nem Elon Musk, egyáltalán nem úgy néz ki!”

írta, majd hozzátette:

„Ki találta ki ezt a marhaságot?”

Mills azt nem tagadta, hogy Musk ellátogatott volna a stúdió épületéhez egy antik fegyverrel, hogy belerakják a játékba, mondván: „Nem voltam ott, nem tudom”. Hozzátette azonban, hogy a vitatott NPC biztosan nem Musk, kijelentve: „még ha ez igaz is, ez nem jelenti azt, hogy ez a véletlenszerű japán figura ő lenne”.

Forrás: PC Gamer

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu