Silent Hill: Ascension: a premierre készül az akár heti bontású sorozat [VIDEO]

Két család története fonódik egymáséhoz a látomások, egy szekta, illetve a szörnyek jóvoltából.

 

A Genvid bejelentette, hogy a Silent Hill: Ascensionnel kapcsolatban partneri kapcsolatot kötött a Sony Picture Entertainmenttel, hogy ők a heti epizódokat a közönség által befolyásolt történetszálakkal eljuttassa a Sony Pictures Core appon PlayStation 5-re és PlayStation 4-re, továbbá a Bravia Core appon keresztül a Sony Bravia televízióira, illetve a Bravia Core for Xperia applikáción bizonyos Xperia okostelefonokra. Persze máshol is figyelemmel lehet majd követni a sorozatot.

A Silent Hill: Ascensionben két veszélyben lévő család összetett életét követjük nyomon. A két famíliát idegesítő látomások és félelmetes szörnyetegek kötnek össze, amelyek a kárhozat szélére sodorják őket. A nézők egy Hope’s Junction nevű, problémás pennsylvaniai rozsdaövezetbeli városba utaznak, amely egy végzetes acélgyári baleset után (ez megtizedelte a gazdaságát) újjáépül. Újabb haláleset rázza meg a közösséget, és Rachel Hernandezt teszik felelőssé. A világ másik felén, egy haldokló norvégiai halászfaluban, Stilledalenben a Johansen család nyugtalan békéje felborul, amikor a család anyja, Ingrid gyanús körülmények között meghal. Mindegyik szereplő túlélése attól függ, hogy leküzdik-e legsötétebb késztetéseiket és fájdalmas múltjukat, miközben szembesülnek saját borzalmaikkal, és felfedezik az őket összekötő titokzatos kapcsolatokat. Vajon ezek a szereplők megtalálják-e a megváltást, a szenvedést vagy a kárhozatot?

„Izgatottan várjuk, hogy a Johansen és Hernandez családokat is bevezessük a Silent Hill univerzumába. Ahogy egyre mélyebbre merülnek a saját borzalmaikban, és városaikat egyszerre emészti fel a tömeghisztéria, ez a két család különös kapcsolatokat fedez fel egymás között, annak ellenére, hogy egy világ választja el őket egymástól,” írta a sajtóközleményben Stephan Bugaj, a Genvid interaktív sorozat alkotója és vezető kreatív igazgatója. „Soha nem volt még olyan élmény, mint a Silent Hill: Ascension, amelyhez hasonlót még nem láttunk. Ez nem egy játék, hanem egy interaktív streaming sorozat, amely úgy változik, ahogy a közönség közösen hoz döntéseket. Bár én vagyok a felelős producere, nem tudom, hogyan fog végződni. Ez a ti kezetekben van. Az általatok készített tartalmakat pedig világszerte streamelni fogjuk televíziókon és telefonokon, a Sony Pictures-szel, a Google-vel, az Apple-vel és másokkal való kapcsolataink révén. Részvétel a Silent Hillben: Ascensionben való részvétel minden nap azt jelenti, hogy olyan történelem részesei lesztek, amely soha többé nem fog megismétlődni,” tette hozzá Jacob Navok, a Genvid vezérigazgatója. „A Silent Hill: Ascensionnel teljesen új területeket fedezünk fel: Ascension. A Genviddel közös egyedülálló vállalkozásunk révén izgatottan várjuk, hogy a Sony eszközein a nézők heti rendszerességgel követhessék a Silent Hill: Ascension történéseit az innovatív, interaktív sorozat teljes epizódjainak összeállított jeleneteivel,” nyilatkozta Pete Wood, a Sony Pictures Entertainment New Media Distribution vezető alelnöke.

A Silent Hill: Ascension magyar idő szerint november elsején hajnali három órakor indul a böngészőnkből, de az App Store-on és a Google Playen is megtalálhatjuk.

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu