Hogwarts Legacy: végre leleplezték a játék Nintendo Switch-változatát – ilyen lesz a grafika!

A Nintendo közzétette az első képsorozatot, amely a játékosoknak gyors bepillantást enged a Hogwarts Legacy Nintendo Switch verziójába.

 

 

A Hogwarts Legacy hamarosan megjelenik Nintendo Switch-re. A Nintendo nemrég mutatta be a játék első screenshotjait a weboldalán. (Lásd a linket a cikk végén!) November 14-én válik elérhetővé a játék Switch-en. Így a konzoljátékosok végre útközben is játszhatnak a kritikusok által elismert Harry Potter-játékkal.

Sajnos a Switch jelenleg az egyik legszerényebb konzol a piacon, ha a technikai specifikációkat vesszük figyelembe.

Bár nem rendelkezik a versenytársak puszta feldolgozási teljesítményével, a Switch még mindig hatalmas sikernek örvend a játékosok körében, mivel folyamatosan eladási rekordokat döntöget.

Ami a Switchet kiemeli a többi közül, az a konzol azon képessége, hogy zökkenőmentesen tud otthoni játékrendszerből hordozható eszközzé válni. Illetve, az egyedi játékkatalógusa is. Számos AAA-cím végül megtalálja az utat a Switch-re. Ám sajnos néhány ilyen cím a konzol technikai korlátainak köszönhetően a játékmenet teljesítménye és a grafikai hűség csökkenése miatt nem kielégítő.

A Nintendo hivatalosan is közzétett néhány vadonatúj képet a Switch-en futó Hogwarts Legacy-ről. Így a Harry Potter-rajongók már a megjelenés előtt bepillantást nyerjenek kedvenc varázsvilágukba. Mindent összevetve a játékmenetről készült screenshotok elég tisztességesnek tűnnek. Még akkor is, ha a játék jóval kisebb felbontásban fut, mint ami más konzolokon elérhető. (Alább egy tweet-ben láthattok pár összehasonlító screenshotot a játék current-gen és Switch változatából.)

A Hogwarts Legacy eredetileg 2023 februárjában jelent volna meg a jelenlegi generációs rendszerekre, míg a játék Switch-verziója július 25-re volt tervezve. Sajnos az Avalanche Software úgy döntött, hogy további négy hónappal elhalasztja a cím megjelenését. Mondván, hogy a lehető legjobb játékélményt szeretné megteremteni a Switch-rajongók számára.

Remélhetőleg ez azt jelenti, hogy a Hogwarts Legacy zökkenőmentes és élvezetes játékélményt nyújt majd a Nintendo konzolján.

A Hogwarts Legacy idén figyelemre méltó pénzügyi sikereket ért el. Az eladások átlépték a lenyűgöző 1 milliárd dolláros mérföldkövet, és a Switch-változat megjelenésével az eladási kilátások még ígéretesebbnek tűnnek. A játék hatalmas népszerűségére való tekintettel sok rajongó kifejezi erős vágyát a további DLC-k iránt, mivel az új játékbeli tartalmak lehetőségei határtalanok. Bár jelenleg nincs DLC a Hogwarts Legacyhoz, mégis maradt egy halvány reménysugár, hogy a Switch verzió közelgő megjelenésével az Avalanche Software még tartogathat meglepetéseket a lelkes rajongók számára.

Forrás: Nintendo, X

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu